AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έξοδος στη Νέα Σμύρνη για τους Άνδρες

Συνέχεια στο… δύσκολο πρόγραμμά τους έχουν οι άνδρες του τμήματος Πόλο της ΑΕΚ, καθώς την Κυριακή (29/10, 13:00) φιλοξενούνται από τον Πανιώνιο στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στη Βουλιαγμένη και κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του Ομίλου θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους κάτι θετικό, ενώ ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (04/11).

Ο Νίκος Βενετόπουλος θα καταλήξει στην αποστολή του αγώνα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Στελλάτος, δήλωσε στο aek.gr: «Το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο είναι από τις πιο δύσκολες αναμετρήσεις που θα έχουμε στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Ανεξάρτητου, όμως, αποτελέσματος είναι ένας αγώνας με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που μπορεί να μας βοηθήσει δίνοντας στην ομάδα υψηλότερο αγωνιστικό ρυθμό για τις αμέσως επόμενες αναμετρήσεις αρχής γενομένης απο την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τις πρώτες 4 αγωνιστικες του δεύτερου γύρου που ακολουθούν με Εθνικό, Υδραϊκό, ΑΟΠΦ και ΟΦΘ, οι οποίοι και θα καθορίσουν τη συνέχεια της φετινής μας πορείας στη σεζόν βάσει του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Αυτό που επιβάλλεται να βελτιώσουμε στην ομάδα μας είναι η σταθερότητα της απόδοσης μας κατά τη διάρκεια του αγώνα, διότι έχουμε μεγάλες αποκλίσεις με αποτέλεσμα να δίνουμε τη δυνατότητα στους αντίπαλους να διεκδικούν τη νίκη σε παιχνιδια που βάσει δυναμικής και ταλέντου της ΑΕΚ θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Η ομάδα έχει δυνατότητες και αυτό φάνηκε στο παιχνιδι με τη Βουλιγαμενη, αλλά μέχρι αυτό να μεταφερθεί 100% στους αγώνες μας θέλει πολλή δουλειά και υπομονή».