AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αγιά Σοφιά «δείχνει» τον δολοφόνο του Μιχάλη – Αναζητούν τον Δημήτρη Αποστολάκη…

Στις τελευταίας τεχνολογίας κάμερες με τις οποίες έχει εξοπλιστεί το νεότευκτο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στηρίζει τις ελπίδες της η ΕΛ.ΑΣ., η οποία βρίσκεται για έκτη ημέρα στο «κυνήγι» του δολοφόνου του Μιχάλη στα πλαίσια των βάναυσων επεισοδίων που διεξήχθησαν την 7η Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι κάμερες αυτές έχουν το πλεονέκτημα πως διαθέτουν υψηλή ευκρίνεια τόσο σε συνθήκες ημέρας, όσο και σε συνθήκες νύχτας, γεγονός στο οποίο δίνουν ιδιαίτερη σημασία οι αστυνομικοί προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του ανθρώπου που μαχαίρωσε τον άτυχο οπαδό της Ένωσης.

Βεβαίως, ήδη έχει γίνει κατάσχεση βιντεοληπτικού υλικού από παρακείμενα μαγαζιά στην περιοχή αλλά και περίπτερα, ωστόσο οι κάμερες αυτών των καταστημάτων είναι παλαιάς τεχνολογίας και ως εκ τούτου, δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία υψηλής ευκρίνειας σε συνθήκες χωρίς έντονο φωτισμό.

Το γεγονός αυτό, δυσχεραίνει όπως είναι φυσικό το έργο των αρχών όσον αφορά την ταυτοποίηση του δράστη, εφόσον τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν έλαβαν χώρα πολύ αργά το βράδυ.

Στο «κάδρο» ο Δημήτρης Αποστολάκης

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, βρίσκεται και η περίπτωση του Δημήτρη Αποστολάκη, ο οποίος λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, δε δίστασε να ομολογήσει σε ανάρτησή του στο Facebook, πως ήταν «παρών» τη βραδιά της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπερηφανευόμενος μάλιστα για τα «κατορθώματά» του. «Με τα αδέρφια μας τους Κροάτες σκάσαμε μύτη και σας γλεντήσαμε», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Την υπόθεση εύρεσης του εν λόγω ατόμου έχει αναλάβει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία προσπαθεί να διαπιστώσει αν η ανάρτηση αυτή ανήκει σε πραγματικό πρόσωπο. Εφόσον γίνει η ταυτοποίησή του από τις Αρχές, σειρά έχει να ενημερωθεί ο ανακριτής ώστε να εκδώσει ένταλμα σύλληψής του, κάτι που προς το παρόν ακόμα δεν έχει συμβεί.

One thought on “Η Αγιά Σοφιά «δείχνει» τον δολοφόνο του Μιχάλη – Αναζητούν τον Δημήτρη Αποστολάκη…

Comments are closed.