AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ισοπαλία στην Τρίπολη για την Κ19 της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αστέρα στην Τρίπολη.

Αν και η ΑΕΚ κυριάρχησε επιθετικά στο μεγαλύτερο μέρος στο πρώτο ημίχρονο και έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κοντορουχά και Μαρούτση, ο Αστέρας ήταν τελικά αυτός που έφτασε στο γκολ στο 34′ μετά από μία εξαιρετική προσπάθεια του Παπαδόπουλου και επίσης πολύ καλό τελείωμα του Αγγελάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι όροι αντιστράφηκαν. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν τις καλές ευκαιρίες (63′ δύσκολη απόκρουση Μπαλαμώτη σε σουτ του Προύντζου και δοκάρι από σουτ του Καπέρδα στο 76′) όμως πριν από όλα αυτά, στο 56′, η ΑΕΚ είχε βρει το γκολ της ισοφάρισης μετά από κόρνερ του Βασίλα και πάσα του Γιαννούλη στον προωθημένο Αντωνόπουλο που μέσα από τη μικρή περιοχή πλάσαρε για να ισοφαρίσει. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αφιέρωσαν το γκολ στο συμπαίκτη τους Ψυρόπουλο που τραυματίστηκε πρόσφατα σε προπόνηση της Εθνικής Παίδων.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Χατζηνικολάου, Χριστακόπουλος, Αντωνόπουλος, Γιαννούλης, Μαρούτσης (52′ Κρουσελνίτσκι) Κολιμάτσης (52′ Παλαιολόγου) Μούτσα (83′ Διαμαντόπουλος) Βασίλας (83′ Δημητριάδης) Γεωργέας (60′ Ελέζι) Κοντορουχάς.