AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ράγκμπι: Ξεκινούν με ντέρμπι οι Πρωταθλητές

Μετά την περσινή εντυπωσιακή σεζόν, η ομάδα Ράγκμπι Λιγκ της ΑΕΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της (21/10, 19:00) στο νέο Πρωτάθλημα της GRL, εκτός έδρας κόντρα στους Attica Rhinos.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, στοχεύουν μόνο στη νίκη με την οποία θα κάνουν το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση και του νέου τίτλου. Άλλωστε, η φετινή ομάδα δημιουργήθηκε με στόχο όχι μόνο να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός χώρας, αλλά και να διαπρέψει εκτός συνόρων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Γκορυτσάς στον Ασπρόπυργο

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Λαλεδάκη, Εουτζένιο, Πετρόφ, Δανιηλόγλου, Βελισσάρη, Δερμετζή, Λουκάκη, Μπράντον, Εσκίογλου, Αλεφράγκη, Μαυραγάνη, Ταρούσια, Τριανταφύλλου, Γερβέση, Παππά, Λαζάρη, Δαδούση.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Καλδέρης, δήλωσε στο aek.gr: «Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα με έναν πολύ δυνατό αγώνα στο Ασπρόπυργο. Είμαστε προετοιμασμενοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Φέτος θα είναι μια πολύ δυνατή χρόνια με δύσκολους αντιπάλους όμως με χαμηλα το κεφάλι αλλα με μεγαλύτερες προσδοκιες απο πέρυσι και πολύ δουλειά θα πάμε για τα καλυτερα. Ζητάμε την στήριξη του κόσμου, οπως μας έχουν δείξει αρκετές φορές κι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».