AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Εντός έδρα ήττα από τον ΝΑΣ Αλίμου για την ΑΕΚ

Την ήττα με 9-20 γνώρισε η ΑΕΚ από την ομάδα του ΝΑΣ Αλίμου για την 2η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Η «Ένωση» μπήκε καλά στο πρώτο οκτάλεπτο, ανοίγοντας το σκορ με την Καλαϊτζη, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα είχε άμεση απάντηση και πήρε το προβάδισμα με 1-2. Για την ΑΕΚ ισοφάρισε η Λυκοθανάση, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, με το σκορ του πρώτου οκταλέπτου να είναι 3-5.

Το δεύτερο οκτάλεπτο δεν ήταν καλό για τις «κιτρινόμαυρες» δεχόμενες 5 γκολ στα πρώτα εξίμηση λεπτά, ενώ πέτυχε μόνο ένα. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει στη συνέχεια και πήγε στο ημίχρονο με το σκορ 5-12 υπέρ του Αλίμου.

Και τα επόμενα δυο οκτάλεπτα ήταν παρόμοια με το δεύτερο, με την ΑΕΚ να θέλει, αλλά να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση, με τον Άλιμο να αυξάνει την διαφορά στο σκορ και να παίρνει τη νίκη με 9-20.

ΑΕΚ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 9-20

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 2-7, 2-3, 2-5

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου 1, Πάουλι, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 2, Παπαδοπούλου 1, Λυκοθανάση 2, Γαλιατσάτου 1, Πολυλοπούλου, Γαλανοπούλου, Μαργαρίτη.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 5, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή 1, Μελίνα Καρυπίδου, Χαλδαίου 2, Ασημάκη 4, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Κούλχαας 2, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα 1, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου 2, Κύρκου.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κυράνης