AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρώτη νίκη για την ΑΕΚ, 5-7 τον Υδραϊκό

Την πρώτη νίκη πέτυχε η ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 5-7 εκτός έδρας του Υδαϊκού για την 2η αγωνιστική του Β Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Η Ένωση με αυτή τη νίκη πήρε τους πρώτους βαθμούς για φέτος.

Πολύ κλειστό παιχνίδι έγινε στα πρώτα δύο οκτάλεπτα και από τις δύο ομάδες, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-1, ενώ η λήξη του ημιχρόνου ήρθε με ένα καταπληκτικό τέρμα του Μιχάλη Καζάζης που σούταρε από την μία εστία στην άλλη και έκανε το σκορ 2-3, στέλνοντας την ΑΕΚ στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Τα επόμενα δύο οκτάλεπτα το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και με πολύ ένταση, όμως η ΑΕΚ παρέμεινε ψύχραιμη και στο τέλος του τρίτου μέρους την βρήκε μπροστά με 2 γκολ(4-6). Στην αρχή της τελευταίας περιόδου ο Αράγια έκανε το 4-7 για την ΑΕΚ, διώχνοντας το άγχος από την ομάδα του, με τους παίκτες του Υδραϊκού να καταφέρνουν μόνο να μειώσουν σε 5-7, ένα λεπτό πριν το τέλος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ 5-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-3, 1-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Πιταράκης, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Πετρόπουλος.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Ζαχόπουλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς 2, Σιαμάς Π., Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Καζάζης 1, Αράγια 1, Σιαμάς Γ, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάγης 3.
Διαιτητές: Πολυχσονόπουλος, Σπανούδης