AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Βόλεϊ Γυναικών: Τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volley League, που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού, το Σάββατο (04/11, 17:30).

Η τιμή του εισιτήριου είναι στα 10 ευρώ. Η προπώλησή τους ξεκινάει την Τετάρτη 01/11 από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής και θα διατίθενται εκεί έως και την Παρασκευή 03/11 (ώρες 11:00-19:00). Επίσης, θα υπάρχουν εισιτήρια και έξω από το γήπεδο, την ημέρα του αγώνα, από τις 16:00.

Τονίζουμε πως θα πραγματοποιηθούν πολύ αυστηροί έλεγχοι στους φιλάθλους, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου, ενώ απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων με πλακάτ ή πανό με αντιαθλητικό/προκλητικό/υβριστικό περιεχόμενο. Επίσης, δεν πρέπει να ανάψει ούτε… μισό καπνογόνο, καθώς θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα μας!

Φίλοι της ΑΕΚ, οι Κυπελλούχες Ελλάδας σας περιμένουν στο Κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού, προκειμένου να γίνετε ο «7ος» παίκτης! Και όλοι μαζί, να φθάσουμε, στη μεγάλη νίκη!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ!