AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η ποδηλασία της ΑΕΚ κρατιέται όρθια: Κυπελλούχος ο Γεωργιάδης

Εξαιρετικές εμφανίσεις για ακόμα μία φορά από τους ποδηλάτες της ΑΕΚ το διήμερο 09-10/04.

Στην Ηγουμενίτσα διεξήχθη ο 2ος αγώνας Εθνικού Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ Κατηγορίας XCΟ, όπου αγωνίστηκαν 3 αθλητές και αθλήτριες του «Δικεφάλου». Ο Νίκος Γεωργιάδης στην κατηγορία Κ23 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και αναδείχθηκε Κυπελλούχος, κάνοντας υπερήφανους όλους τους ΑΕΚτζήδες με μία μεγάλη εμφάνιση, ενώ παράλληλα κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία MEN Elite.

Αξίζει να τονιστεί ότι από παράληψη του σωματείου Άπειρος και ενώ είχε την σχετική ενημέρωση από ΕΟΠ δεν προέβει σε απονομή κατηγορίας Νέων Ανδρών ως όφειλε με βάση την προκήρυξη του αγώνα (ανέφερε ότι απαιτούνται τουλάχιστον 6 αθλητές και αγωνίστηκαν 8).

4ος κατετάγη και ο Στράτος Μανωλίδης στους Παίδες, χάνοντας το χρυσό μετάλλιο, λόγω μηχανικών προβλημάτων. 4η θέση και για την Ελευθερία Λάβαρη, που πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική κούρσα στην κατηγορία των Γυναικών. Τη διοργάνωση είχαν οι Ε.Ο.Π. και Άπειρο Π.Ο. Ηγουμενίτσας.

Στην Κω, στον αγώνα δρόμου GRAN FONDO 100 χλμ., ο Ευάγγελος Σακελλής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία Μάστερ Γ1, ενώ κατέλαβε την 3η θέση στη Γενική Κατάταξη, πίσω από 2 Άνδρες. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Π.Ο. Κω και την ΠΕΠΑ.