AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έτοιμοι για πέντε τελικούς οι πυγμάχοι της ΑΕΚ

Με δύο νίκες, που συνεπάγονται προκρίσεις σε Τελικούς, σε τέσσερις αγώνες, προχώρησαν οι Πυγμάχοι της ΑΕΚ στην 3η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Elite Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται στο «Π. Γιαννακόπουλος».

Οι «κιτρινόμαυρες» γροθιές τα έδωσαν όλα, αγωνίστηκαν με πυγμή και πάθος και επιβεβαιώσαν για ακόμα μία φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Η Σοφία Λεγάκη νίκησε την Κορωνιού (Ολυμπιακός ΣΦΠ) και προκρίθηκε στον Τελικό των 63 κιλών. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ξαγοράρη (ΑΣΠ Αμαρουσίου).

Αντίθετα, η Αγγελική Κρεατσούλη ηττήθηκε στα Ημιτελικά από την Κυρίμη (Παναθηναϊκός ΑΟ) στα 52 κιλά.

Στους Άνδρες, ο Αθανάσιος Δρούτσας «λύγισε» στα Ημιτελικά από τον Ψυχογυιό (Ολυμπιακός ΣΦΠ) στα 86 κιλά.

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Σαράντος Κύβελος απέναντι στον Βεργέτη (ΑΣ Φοίνιξ) και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον Τελικό των 92 κιλών. Αντίπαλός του θα είναι ο Νανιτζανιάν (ΠΑΟΚ).

Εκτός των 2 τελικών που αναφέρονται παραπάνω, η ΑΕΚ θα έχει παρουσία στον Τελικό των 52 κιλών Γυναικών, όπου η Κυριακή Δαπόντε θα αντιμετωπίσει την Κυρίμη (Παναθηναϊκός ΑΟ), στον Τελικό των 60 κιλών, όπου η Ηρώ Χασάπη θα αντιμετωπίσει την Παπαδάτου (ΑΣ Φοίνιξ), και στον Τελικό των 66 κιλών, όπου η Δέσποινα Μακρή θα αντιμετωπίσει την Μαυρομάτη (Ολυμπιακός ΣΦΠ).

Την αποστολή του «Δικεφάλου» συνοδεύουν ο Προπονητής, Πάνος Παπαδόπουλος, και ο Υπεύθυνος του τμήματος, Άκης Χαραλάμπους.

Οι αγώνες της Κυριακής (10/12) θα ξεκινήσουν στις 16:00.