AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλη με γκολ του Κάτσικα η ΑΕΚ Β κόντρα στον Μακεδονικό

H ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Μακεδονικό στο γήπεδό του, στη Νέα Ευκαρπία, σε παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το αποτέλεσμα την αδικεί, καθώς είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ είδε δύο φορές τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι σε προσπάθειες των Χριστόπουλου και Χρυσόπουλου με ισάριθμες κεφαλιές!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 66’ σε μια από τις λίγες καλές στιγμές τους, με τον Χάσεκ να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως η ΑΕΚ Β απάντησε πέντε λεπτά αργότερα με ένα εκπληκτικό σουτ του Κάτσικα, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Περντρέου, Προβυδάκης, Τσιλιγγίρης (57′ Λεωνιδόπουλος), Τσαμούρης, Πέδρο Λούκας, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ (57′ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης, Τσουκάνης, Σιμόνι (67′ Μπιανκόνι).

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Σκόνδρας (69′ Ανδρικόπουλος, 88′ Σταμούλης)), Ρουκουνάκης, Κάτσικας (88′ Κοσίδης), Χριστόπουλος, Ζίνι (69′ Τιεϊ).