AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δύσκολη «μάχη» με Βουλιαγμένη για την ΑΕΚ

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν θα δώσει το Σάββατο (21/10, 20:00) η ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ που φιλοξενεί στο Κολυμβητήριο του Αλίμου τον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μετά το σημαντικό «διπλό» επί του ΟΦΘ, ωστόσο θα πρέπει να τα δώσουν όλα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι παίκτες του Νίκου Βενετόπουλου προετοιμάστηκαν κατάλληλα και με τη βοήθεια του κόσμου στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Μιχάλης Βέκκος δήλωσε στο aek.gr: «Αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας τη Βουλιαγμένη, μια ομάδα που πέρυσι κατάφερε και έφτασε μέχρι τα Ημιτελικά του Champions League. Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι διαφορετικοί, αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα στοχεύσουμε στο να βγάλουμε στην πισίνα όσα κάναμε στην προπόνηση. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο φυσικά παράληλλα θα πάρουμε σημαντικές εμπειρίες και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».