AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρεμιέρα με Λαμία για την Κυπελλούχο ΑΕΚ

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα της Volley League είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο Κλειστό «Απ. Κόντος» τη Λαμία το Σάββατο (21/10, 18:45).

Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Βολουντάρι και να κάνουν μία νέα αρχή. Να σημειώσουμε πως ο αγώνας της «Ένωσης» θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

Η Εβίτα Ξηντάρα μιλώντας στο aek.gr, είπε: «Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Να έχουμε υγεία και να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρονιά. Πάντα οι πρώτες αγωνιστικές κρύβουν κινδύνους, γιατί δεν γνωρίζεις την άλλη ομάδα, αλλά για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος, για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια ευρωπαϊκά, που δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Και θέλουμε αρχής γενομένης από αύριο, να μπούμε στο γήπεδο, να κάνουμε τα πράγματα που μας λέει ο προπονητής μας στην προπόνηση, ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη. Θα μας λείψει η ώθηση του κόσμου μας στο παιχνίδι, όμως τους περιμένουμε στο επόμενο, στη νέα έδρα που θα έχουμε».