AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Eκτός έδρας με Πανιώνιο

Στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης φιλοξενείται το Σάββατο (21/10, 19:00) η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» μετά τη μεγάλη νίκη επί των Χανίων κοντράρονται με μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, στοχεύοντας όμως σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική ώθηση.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τις: Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάρκο Μίσιτς, δήλωσε στο aek.gr: «Ο αυριανός αντίπαλος είναι ο πρωτος δείκτης της δουλειάς που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Πέρσι με το έργο που κάναμε, έχουμε καταφέρει να είμαστε πολύ πιο ελκυστικοί για ένα διαφορετικό επίπεδο αθλητριών και με την υποστήριξη του κ. Μιχαλόπουλου, έχουμε ανανεώσει την ομάδα με αποτέλεσμα να φέρουμε 12 νέες αθλήτριες. Στο γκρουπ ομάδων που στοχεύουμε να μπούμε, βρίσκονται σωματεία που κρατάνε το κορμό της ομάδας 3 και 4 χρόνια, που αμέσως ανεβάζει και τις δικές μας προσδοκίες. Όπως ανέφερα και νωρίτερα, αύριο θα δούμε πόση ακομα δουλειά χρειαζόμαστε και πόσο μακριά ή κοντά, είμαστε από το δικό μας στόχο που έχουμε θέσει με τη Διοίκηση. Είμαστε ένα τμήμα το οποίο “ξαναξεκίνησε” πέρσι και εχουμε ανάγκη τον κόσμο της ΑΕΚ και τους περιμένουμε όλους στο πλευρό μας κάθε αγωνιστική».

Η Μαρία Λάζαρη δήλωσε με τη σειρά της στο aek.gr: «Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποτελεί μια δύσκολη δοκιμασία για την ομάδα μας, σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο που αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά του και η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε. Στόχο έχουμε μια καλή εμφάνιση και είμαι αισιόδοξη ότι αν δώσουμε όλη την ενέργεια και το πάθος μας στο νερό θα φύγουμε χαρούμενες».