AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Μάξι Μέζα, τον γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Αλμέιδα (video)

Το όνομα του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ φέρνει αρκετές προτάσεις παικτών από το Μεξικό. Κάτι που είναι απολύτως λογικό. Το τελευταίο όνομα, μέχρι φυσικά το επόμενο, που έρχεται να προστεθεί στην κιτρινόμαυρη λίστα είναι αυτό του Μαξιμιλιάνο Μέζα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας abc noticia, ο 31χρονος Αργεντινός εξτρέμ μένει ελεύθερος στο τέλος Δεκεμβρίου από την Μοντερέι και τα σενάρια… φούντωσαν. Αγωνίζεται από τον Ιανουάριο 2019 στο Μεξικό, αλλά δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Μέζα προωθείται, προφανώς από μάνατζερ, στην ΑΕΚ του Αλμέιδα, εκεί που ήδη αγωνίζεται ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο Αργεντινός άσος μετρά 166 συμμετοχές και 23 γκολ με την Μοντερέι, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην Ιντεπεντιέντε και τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Παράλληλα, μετρά 11 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής. Για τον παίκτη φαίνεται να έχουν ενδιαφερθεί μεταξύ άλλων και η Σεβίλλη και η Γκρέμιο.

Το αν έχει ισχύει το ρεπορτάζ των Μεξικανών θα φανεί, αλλά το πιθανότερο είναι να έχει προταθεί στην ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Μέζα δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη. Η θέση του είναι το δεξί φτερό της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά και ως δεύτερος επιθετικός. Ο Αλμέιδα γνωρίζει τον παίκτη από την Αργεντινή και έχει άποψη γι’ αυτόν.