AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πέρασε πιστόλι στον Άρειο Πάγο τρεις μέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Ένα τεράστιο κενό ασφαλείας που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, αποκάλυψε η “Δίκη στο Open”.

Τρεις ημέρες, μετά την επέλαση των Κροατών Χούλιγκανς, που διέσχισαν ανενόχλητοι όλη την Ελλάδα κι έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δολοφόνησαν τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, τα μέτρα ασφαλείας στο μεγαλύτερο οχυρό της Δικαιοσύνης, αποδείχτηκαν διάτρητα!

Πέρασε πιστόλι στον Άρειο Πάγο, κάτω από τη μύτη των αστυνομικών και παρά τα ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας.

Το γεγονός κρατήθηκε μυστικό, ωστόσο είχε αποτέλεσμα να προκληθεί δικαστική έρευνα και ΕΔΕ, ενώ άλλαξε ο τρόπος εισόδου στον Αρειο Πάγο.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Θωμαΐδης αρχικά ανέφερε: «Θα αποκαλύψουμε τι συνέβη στον Άρειο Πάγο τρεις μέρες μετά την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Μια υπόθεση που ήδη ερευνά η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου».

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε: «Κ. Κοντονή θα επικαλεστώ την ιδιότητά σας ως υπουργού Δικαιοσύνης στο παρελθόν, για να δείτε κάτι που εμένα με ξάφνιασε. Έχουν περάσει τρεις μέρες από την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη και στον Άρειο Πάγο που είναι περίπου αδιανόητο. Το ρεπορτάζ είναι της Μαίρης Μπενέα και πρέπει να πω ότι υπάρχει ήδη και ΕΔΕ και πειθαρχική έρευνα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου».

«Μετά την επέλαση των Κροατών χούλιγκαν, οι οποίοι διέσχισαν ανενόχλητοι όλη την Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου δολοφόνησαν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη, τα μέτρα ασφαλείας στο μεγαλύτερο οχυρό της Δικαιοσύνης αποδείχθηκαν διάτρητα. Πέρασε πιστόλι στον Άρειο Πάγο κάτω από τη μύτη των αστυνομικών και παρά τα ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας. Το γεγονός κρατήθηκε μυστικό, ενώ είχε αποτέλεσμα να προκληθεί δικαστική έρευνα και ΕΔΕ, ενώ άλλαξε ο τρόπος εισόδου στον Αρειο Πάγο», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής του Οpen.