AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πέρασε από την Πολιτεία η ΑΕΚ, νίκησε 4-3 την Αθήνα ’90

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές, η ΑΕΚ επικράτησε με 4-3 της Αθήνας ’90 στο Κλειστό της Πολιτείας για την 5η αγωνιστική της Futsal Super League.

Σε ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι, όπως κάθε χρόνο, οι «κιτρινόμαυροι» τα έδωσαν όλα και κατέκτησαν ένα σημαντικό τρίποντο που τους διατηρεί στην 1η θέση με το απόλυτο των νικών. Η «Ένωση» αν και προηγήθηκε με 0-3, είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 36′. Χωρίς να το βάλει κάτω βρήκε τα αποθέματα και σκόραρε, παίρνοντας έτσι τους βαθμούς της νίκης.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κυριάρχησε στο γήπεδο. Το πρώτο δεκάλεπτο μπορεί να ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0, όμως οι παίκτες του Άγγελου Εμμανουηλίδη δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρουν να βρουν δίχτυα. Τελικά, το 0-1 σημειώθηκε από τον Φίτο στο 14′, ενώ πριν βγει το ημίχρονο, ο Ντάτης μετά από κόντρες σκόραρε για το 0-2. Μάλιστα, η ΑΕΚ έχασε ευκαιρία για άλλο ένα γκολ, αλλά ο Φίτο αστόχησε σε 10μετρο πέναλτι.

Στο β’ μέρος, ο Πάις πέτυχε άλλο ένα γκολ με τα «κιτρινόμαυρα» για το 0-3, που έδειχνε να έχει χαρίσει τη νίκη στην ΑΕΚ. Ωστόσο, η ομάδα της Αθήνας ’90 αντέδρασε και με τρία διαδοχικά γκολ στο 29′, το 32′ και το 35′, έφερε το ματς στα ίσια. Η ΑΕΚ κατάφερε να απαντήσει σχεδόν αμέσως και να πετύχει το 3-4 με τον Πάις που ήταν και το τελικό σκορ.

Αθήνα ’90 – ΑΕΚ 3-4
Σκόρερς: Φίτο, Ντάτης, Πάις (2).