AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε η δενδροφύτευση στο έργο των αναβαθμών πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ (photos)

Με ανάρτησή του στα social media ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος μας ενημερώνει για την δενδροφύτευση στο έργο των αναβαθμών γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Μία πρώτη καλημέρα από τους πεζοδρόμους πέριξ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ξεκίνησε η φύτευση δένδρων στο έργο των αναβαθμών, ανάμεσα στο αγαπημένο σε όλους μας άλσος και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μεγαλώνουν τα δεντράκια που φυτεύθηκαν ακριβώς ένα χρόνο πριν και στα πλαίσια του προγράμματος “Life Terra”, στον προαύλιο χώρο του σχολικού κλειστού γυμναστηρίου “Απόστολος Κόντος”. Η δουλειά για μία όμορφη και περιποιημένη πόλη συνεχίζεται…!»

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η φύτευση δένδρων μεταξύ της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena» και του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ξεκίνησε η φύτευση δένδρων μεταξύ της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena» και του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ξεκίνησε η φύτευση δένδρων μεταξύ της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena» και του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ξεκίνησε η φύτευση δένδρων μεταξύ της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena» και του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ξεκίνησε η φύτευση δένδρων μεταξύ της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena» και του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ξεκίνησε η φύτευση δένδρων μεταξύ της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena» και του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ξεκίνησε η φύτευση δένδρων μεταξύ της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena» και του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ)