AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

«Μάχη» στη Γλυφάδα με Άλιμο

Εντός έδρας δοκιμασία για τη γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ, η οποία το Σάββατο (30/09, 15:00) φιλοξενεί τον Άλιμο ΝΑΣ, στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» προέρχονται από την επικράτηση επί του Ηλυσιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έχοντας καλή ψυχολογία θα τα δώσουν όλα κόντρα σε μία ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα.

Ο Μάρκο Μίσιτς επέλεξε στην αποστολή του αγώνα τις: Λαζάρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Γαλανοπούλου, Μαργαρίτη.

Η αρχηγός της «Ένωσης», Αλεξάνδρα Καλαϊτζή, δήλωσε στο aek.gr: «Το πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς. Καλούμαστε τώρα να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη αντίπαλο, η οποία πρόσφατα αγωνίστηκε και στη Euroleague. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε μια νέα ομάδα, που ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματά μας, αλλά ο χρόνος και η σκληρή προπόνηση θα μας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από πλευράς μου εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».