ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Εκτός ο Αϊτόρ με ΑΕΚ

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάκτυλο του ποδιού, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής (24/9) την προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (25/9, 21:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Καταλανός εξτρέμ ένιωσε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί στις 3 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και παρότι το… πάλεψε στην προπόνηση της Κυριακής (24/9), δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα κι έτσι έμεινε εκτός.

Από εκεί και πέρα, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας μετά από διήμερη απουσία, αλλά έμεινε εκτός αποστολής ως ανέτοιμος, ενώ ο Βαγιαννίδης ακολούθησε για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος, μετά τη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο μυ που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας, παιχνίδι τακτικής κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.