AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η ΑΕΚ είχε την… Υπεροχή και νίκησε 15-3

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες η ΑΕΚ επιβλήθηκε με το ευρύ 15-3 της Υπεροχής Τρικάλων και έκανε το «2Χ2» στη Futsal Super League.

Η «Ένωση» έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και δεν άφησε περιθώρια στους νεοφώτιστους, φτάνοντας έτσι τους 6 βαθμούς στο Πρωτάθλημα και φιγουράροντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν ήδη το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης (27/09, 22:00) με αντίπαλο τους Τράχωνες.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης δοκίμασε διάφορα σχήματα και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε από πολύ νωρίς με 4-0, με τους Πάις, Τροβάτο, Σάλας και Φίτο να σκοράρουν. Στο 13′ ο Τριαντάφυλλος βρήκε δίχτυα για το 5-0, ενώ ακολούθησαν τα γκολ των Φίτο και Τροβάτο για το 7-0. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Ντάτης σκόραρε δύο διαδοχικά γκολ διαμορφώνοντας το 9-0 του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο, ο Πάις και ο Σάλας βρήκαν εκ νέου δίχτυα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 11-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα γκολ της τιμής, μειώνοντας σε 11-2, αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τους Κυπελλούχους. Ταρνανίδης, Σάλας και Τριαντάφυλλος σκόραραν για το 14-3, ενώ με αυτογκόλ έγινε το τελικό 15-3.

ΑΕΚ – Υπεροχή Τρικάλων 15-3
Σκόρερς: Φίτο (2), Πάις (2), Τροβάτο (2), Σάλας (3), Τριαντάφυλλος (2), Ταρνανίδης, Ντάτης (2), αυτογκόλ.