AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Αυτό είναι το νέο γήπεδο στίβου για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (photos)

Χαρμόσυνα νέα για το τμήμα στίβου της ΑΕΚ, το οποίο τα τελευταία χρόνια περνάει δύσκολα και έχει ταλαιπωρηθεί δίχως στέγη. Ωστόσο τα ευχάριστα ήρθαν από το γραφείο του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, εκεί όπου βρέθηκε αντιπροσωπεία των βετεράνων αθλητών του Δικεφάλου και πήρε εγγυήσεις για το νέο γήπεδο στίβου το οποίο θα κατασκευαστεί στην περιοχή Νησίδα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ανακοίνωση – ενημέρωση από την 4μελή επιτροπή Βετεράνων της ΑΕΚ:

Στο γραφειο του Δημαρχου Νεας Φιλαδελφειας -Χαλκηδονας και βετερανου αθλητη στιβου της ΑΕΚ Γιαννη Βουρου βρεθηκε η 4μελης επιτροπη βετερανων αθλητων στιβου ΑΕΚ προκειμενου να ενημερωθει για την κατασκευη του νεου σταδιου στιβου στην περιοχη πεταλο Νησιδας( στην πισω μερια του νεκροταφειου)

Ο Δημαρχος Γιαννης Βουρος μας ανελυσε ολη την πορεια του εργου και μας εδειξε τον ολοκληρωμενο φακελο!!! ο οποιος περιλαμβανει την τεχνικη περιγραφη του νεου σταδιου στιβου!!! τον εγκεκριμενο και κοστολογημενο αναλυτικο πινακα του εργου!!!καθως και τα εγγραφα που αφορουν ολες τις διαδικασιες.

Η καθυστερηση της εναρξης εργασιων οφειλεται σε καθαρα γραφειοκρατικες διαδικασιες της Περιφερειας Αττικης .Πρεπει να συγκληθει το τεχνικο συμβουλιο της Περιφερειας Αττικης ωστε να πιστωθουν τα χρηματα σε κωδικο.

Μετα την πιστωση των χρηματων η ολοκληρωση των εγκαταστασεων του νεου σταδιου στιβου προβλεπεται εντος 6-8 μηνων!!

Οι εργασιες που θα εκτελεστουν (φωτογραφιες που δημοσιευουμε) ειναι αυτες που αναφερονται στον προυπολογισμο μελετης του εργου και μετα την ολοκληρωση τους θα περιλαμβανουν:

-Στιβος 3 διαδρομων επιστρωμενος με ελαστικο ταπητα.Η κυρια ευθεια του στιβου θα επεκτεινεται περαν των ημικυκλιων ωστε να ειναι δυνατη η διεξαγωγη των αγωνισματων των 100μ
-1 εγκατασταση αλματος εις μηκος-τριπλουν
-1 εγκατασταση αλματος εις υψος
-1 εγκατασταση αλματος επι κοντω
-1 εγκατασταση ριψεως σφαιρας.

Στο νεο σταδιο προβλεπετε να δημιουργηθουν και κερκιδες.

Ο Δημαρχος μας ενημερωσε οτι στα πλαισια μιας καλυτερης προετοιμασιας του εργου κατασκευης, ειχε συναντηση στο γραφειο του πριν 2 μηνες με τον ομοσπονδιακο αρχιπροπονητη Γιωργο Πομασκι προκειμενου να βοηθησει ως συμβουλος στιβου επι του εργου.

Η 4μελης επιτροπη Βετερανων Αθλητων Στιβου ΑΕΚ ευχαριστησε τον Δημαρχο Νεας Φιλαδελφειας- Χαλκηδονας Γιαννη Βουρο για την αναλυτικη ενημερωση που μας εκανε.

Την 4μελη επιτροπη Βετερανων αποτελουσαν ο
Κωστας Τζιβας,
Βασιλης Χαλας,
Μανωλης Ανδριελος και
Δημητρης Παπασταυρου.