AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα: Όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει στο Champions League

Όνειρο χαρακτήρισε το Champions League ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα βάλουν τα δυνατά τους για να πάρουν την πρόκριση επί της Αντβέρπ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεξικανός μέσος:

«Τόσο ο προπονητής όσο και εμείς ξεχωριστά έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό».

Πώς είναι πνευματικά η ΑΕΚ μετά το μεγάλο βράδυ του Σαββάτου;

«Ήταν ένα δυνατό, έντονο και συγκινητικό παιχνίδι. Και τα επόμενα παιχνίδια με την Αντβέρπ θα είναι κάπως παρόμοια. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα μπούμε για να περάσουμε κι αυτόν τον προκριματικό».

Πώς βλέπει ο ίδιος και η ομάδα γενικότερα το ενδεχόμενο να παίξει η ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;

«Φυσικά και αποτελεί ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Από εκεί που είσαι σπίτι σου και βλέπεις αυτά τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε είναι συγκινητικό, είναι όμορφο και σου δίνει έξτρα κίνητρο για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να τα καταφέρεις».

Αν περιμένει πιο δύσκολη αναμέτρηση με την Αντβέρπ συγκριτικά με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή το αντίθετο;

«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για δυο πολύ καλές ομάδες. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι εμείς θα πρέπει να καταβάλλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στόχος μας είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο».