WEB TV

Η παρακάμερα του αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (video)

Μια βραδιά στην οποία η ΑΕΚ και ο κόσμος της τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: με την ομάδα μας να παίρνει μια επική πρόκριση απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να κλείνει εισιτήριο για τα Play Off του UEFA Champions League με δύο γκολ στην εκπνοή (2-2)!!!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ όταν το ρολόι έδειχνε τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. Ωστόσο, ο Σέρχιο Αραούχο με φοβερό βολέ ισοφάρισε στο 92’ το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ενώ στο 90+10’ ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία, όμως είδε τον Ντομαγκόι Βίντα να τον νικάει στην επαναφορά με κεφαλιά και να χαρίζει στην ΑΕΚ την πρόκριση.

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, κεντρικό πρόσωπο ήταν ο μεγάλος απών, ο Μιχάλης μας, με την ΑΕΚ σύσσωμη να του αφιερώνει κάθε δευτερόλεπτο αυτής της σπουδαίας βραδιάς που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων. Όπως, δυστυχώς, και η άνανδρη δολοφονία του φιλάθλου της ομάδας μας.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στην OPAP Arena και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης…