AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα για τη δολοφονία του Μιχάλη, τι θα υποστηρίξει ο οπαδός του Παναθηναϊκού στην ανακρίτρια

Την Τρίτη (22/08) απολογείται στην ανακρίτρια ο 43χρονος οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, που συνελήφθη την Παρασκευή (18/08) και κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με βάση το ένταλμα σύλληψής του από την ανακρίτρια, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, φέρεται να αναγνωρίστηκε σε ένα βίντεο ασφαλείας της οδού Λευκής ως το άτομο με το σκουρόχρωμο κράνος και το ρόπαλο που καθοδηγούσε τους χούλιγκαν πριν την επίθεσή τους στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Οι νομικοί του 43χρονου υποστηρίζουν ότι ο κατηγορούμενος έχει διαφορετικό σωματότυπο και ότι ήταν διακοπές με την σύντροφό του στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, θα παρουσιάσει ονομαστικά εισιτήρια με τα οποία προκύπτει ότι βρισκόταν εκεί ενώ θα ζητήσουν με υπόμνημα υλικό από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει αλλά θα ζητήσουν και άρση απορρήτου του κινητού του, που θα αποδείξει ότι βρισκόταν στην Κεφαλονιά και ότι ενεργοποιούσε κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο νησί και όχι στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας που τον τοποθετεί η αστυνομία.