WEB TV

Ντέμης για ΑΕΚ: Δεν πιστεύει στον Γιαννίκη, πρέπει να βιαστεί για προπονητή (video)

Στην ανάγκη άμεσης εύρεσης του νέου προπονητή στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, από τη στιγμή που φαίνεται ξεκάθαρα ότι η διοίκηση έχει χάσει την πίστη της στον Γιαννίκη.

«Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ τον πιστεύει, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάτσει», υποστήριξε ο Ντέμης Νικολαΐδης. «Άρα η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον επόμενο», επισήμανε στην εκπομπή της Nova Monday FC ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Για να τον βρει, πρέπει να βιαστεί», ανέφερε ο Νικολαΐδης. «Ιούνιο υπάρχει προετοιμασία. Υπάρχει το φέτος να μην χάσουμε την Ευρώπη, όμως υπάρχει και να χτίσουμε μία ομάδα και να πιστέψουμε σε έναν προπονητή. Με αυτό πρέπει να ασχοληθεί πιο σοβαρά η ΑΕΚ γιατί μεταξύ μας να πάρω μία θέση στην Ευρώπη και να ασχοληθώ με το να μην χτίσω μία ομάδα τι να το κάνω».

«Είναι μία κρίσιμη απόφαση που θέλει χρόνο. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βρεις έναν προπονητή. Τον προπονητή δεν τον βρίσκεις με τα τηλέφωνα ούτε με το Wyscout. Κάνεις ταξίδια, συζητάς. Πρέπει να κάνεις κουβέντες με ανθρώπους. Εγώ τουλάχιστον προπονητές δεν θα έβρισκα παίρνοντας τηλέφωνο», είπε ακόμη ο Νικολαΐδης.