AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητέρα Μιχάλη: Το παιδί μου είχε αγάπη για την ΑΕΚ, τον δολοφόνησαν!

Συγκλονίζει η μητέρα του δολοφονημένου φιλάθλου της ΑΕΚ. Αποκαλύπτει τι της είπαν οι φίλοι του Μιχάλη, για τη στιγμή της μοιραίας επίθεσης με μαχαίρι, που δέχθηκε ο 29χρονος.

“Δεν είχε μπλέξει πουθενά, απλά είχε αγάπη για την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ το παιδί μου πήγε να κάνει καλό, πήγε να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν. Τον δολοφόνησαν. Το παιδί μου χάθηκε αλλά βοήθησε κιόλας, προστάτεψε παιδιά. Την ώρα που έτρεχαν να σωθούν, το παιδί μου βλέπει κάποιον κάτω και γυρνάει. Την ώρα που σκύβει να τον τραβήξει… εκεί τον μαχαίρωσαν” λέει στην αρχή.

Η μητέρα του Μιχάλη διερωτάται τι έκανε το κράτος για να προλάβει τη δολοφονία. “Που είναι η αστυνομία, που είναι το κράτος; Όλα ανεξέλεγκτα, περάσανε μέσα και ήρθαν. Αυτοί που φταίνε να πάνε στη δικαιοσύνη… Δεν ήταν ατύχημα… με τίποτα… Και αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι! Δεν έπρεπε να πατήσουν εδώ, είναι εγκληματίες αυτοί οι άνθρωποι”.

Για τη παρουσία της στο τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά, είπε: Ήθελα να κάτσω στη θέση του. Μου έδινε δύναμη. Έλεγα: “αγόρι μου για σένα φωνάζουν και για εσένα κάνανε όλα αυτά εδώ μέσα τα παιδιά”.

Στο τέλος επισήμανε ότι ο Μιχάλης πίστευε βαθιά στον Θεό και μάλιστα όταν δολοφονήθηκε ο Άλκης έκλαιγε και δεν μπορούσε να το πιστέψει.