ΟΠΑΔΟΙ

Original 21: Η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλα, μην ανάψουμε καπνογόνα

Τα καπνογόνα ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα απαραίτητο “εργαλείο” για κάθε οπαδό, για κάθε οπαδικη εξέδρα. Αυτό δεν αλλάζει.

Δίνει άλλο τόνο χρωματικό σε κάθε παιχνίδι… είναι αυτή η μυρωδιά, αυτή η αίσθηση, αυτή η εικόνα που κάνουν τους πάντες να βγάζουν το κινητό τους και να απαθανατίζουν την στιγμή. Κάνει ακόμα και τις ΠΑΕ στα γραφεία τους να έχουν στους τοίχους αυτή την εικόνα.

Κάνει τον αντίπαλο να νιώθει τι σημαίνει έδρα. Φέρτε όλοι μια τέτοια εικόνα στο μυαλό σας και θα σκεφτείτε ότι… είναι η λάμψη του παραδείσου για τους καλούς, είναι η φωτιά της κόλασης για τους κακούς.

Επειδή όμως η ΑΕΚ είναι πάνω από καπνογόνα, επειδη οι ποινές είναι αποδεδειγμένα εξοντωτικές όπως είδαμε με τον Μπαοκ και επειδή δεν περνάει καν από το μυαλό μας να κλείσει το πέταλο μας (η ψυχή της επίθεσης της ΑΕΚ), τουλάχιστον για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες θα ζητήσουμε από όλους ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ. Υπάρχουν κι άλλοι πολλοί τρόποι να δώσουμε από την εξέδρα εμείς την ώθηση να διαλύσει σε πρώτη φάση η ΑΕΚ τους φασίστες και να κάνει τους πράσινους φίλους τους να βάζουν ΡΕΦΕΝΕ να τους πάρουν νέο προπονητή.

Εξάλλου έχουμε πολλές φιέστες να κάνουμε που θα γίνει η νύχτα μέρα… πολλά ματς με τους δευεροτριτους στην Ελλάδα που θα είναι τα Φιλαδέλφεια η φωτιά της κόλασης για αυτούς. Όπως πάντα.

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ