ΟΠΑΔΟΙ

Θύρα 21 σε Μελισσανίδη: Είσαι ηγέτης ή εργολάβος; Η κατηφόρα δεν έχει τελειωμό, ζούμε τις πιο μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας!

Μετά από την χθεσινή εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον αθηναϊκό σωματείο με την οποία για ακόμα μία φορά νιώσαμε περήφανοι δεν μπορούμε να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό άλλο. ΑΡΚΕΤΑ!!!!

Δεν θα σου πούμε για αυτά που σου χαϊδεύουν τα αυτιά (γήπεδο, Σπάτα, πρωτάθλημα, κύπελλο). Θα σου πούμε αυτά που δεν σου έχει πει κανένας μήπως επιτέλους ξυπνήσει ο ΑΕΚτζήδικος εγωισμός σου και ξεφύγεις από την νοοτροπία της δεκαετίας του ’90.

Από το 2018 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνιστικά βιώνουμε τις πιο μαύρες σελίδες της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας, παρότι θα γραφτείς με χρυσά γράμματα ως ο άνθρωπος που εξαιτίας του βλέπουμε να χτίζεται ο ΝΑΟΣ μας στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ήδη το έχουμε πληρώσει ακριβά. Ως ΠΟΤΕ;;;

Τα πράγματα είναι απλά. Με πορδές δεν βάφονται αυγά και το ξέρεις. Ο χρόνος έχει χαθεί και έπρεπε ήδη η Α.Ε.Κ. να είναι έτοιμη κατά μεγάλο ποσοστό για να ξεκινήσει την νέα σεζόν που θα μπούμε στον ΝΑΟ μας να είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα. Αλλά αντ’ αυτού η κατηφόρα δεν έχει τελειωμό δεχόμενοι καρπαζιές από ομαδίτσες της πλάκας ψάχνοντας τζάμπα παίχτες λαχεία και όπου μας βγάλει.

Στην τελική αποφάσισε. Είσαι ΗΓΕΤΗΣ ή ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ;;

Τι περιμένεις να κάνουν παίχτες και προπονητής όταν ξέρουν ότι ο διοικητικός ηγέτης δεν τους δίνει σημασία αφοσιωμένος στην κατασκευή του γηπέδου.

Άραγε θα έβαζες τέτοιους ανθρώπους στις άλλες σου επιχειρήσεις για να τις πάνε μπροστά; Σίγουρα όχι. Πόσο τελικά σε ενδιαφέρει η Α.Ε.Κ;

Αν σε ενδιαφέρει ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το δείξεις με ουσιαστικές πράξεις.

Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στην ΙΔΕΑ της Α.Ε.Κ. και θα είμαστε ΜΑΖΙ σου στα θετικά και ΑΠΕΝΑΝΤΙ σου στα αρνητικά.

Υ.Γ. Αύριο οι μάγκες αγωνίζονται στην Χαλκίδα απέναντι στην Σπόρτινγκ. Οφείλουμε να είμαστε εκεί. Κερδίζουμε και είμαστε κοντά στο να περάσουμε στην επόμενη φάση για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ

ΘΥΡΑ 21 – 1975