ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατικές Αιχμές μετά την τριάρα της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

✓ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ επί του προαιώνιου με “τρίμπαλο” μέσα στο Απόρθητο Κάστρο του Δικέφαλου Αετού! Και λίγα ήταν! Αλλά δεν πειράζει. Το υπόλοιπα τούς τα φυλάει η Α.Ε.Κ “κάβα” για το επόμενο ματς, του Πρωταθλήματος! Διότι ο εφιάλτης τους θα έχει και συνέχεια. Με την… εναλλακτική ομάδα που αποδείχθηκε εφάμιλλη της… κλασικής, η Α.Ε.Κ ισοπέδωσε στο Νέο της Γήπεδο το κόκκινο τσίρκο, την 9η Φεβρουαρίου του σωτηρίου έτους 2023. Κι έτσι φέτος ο καρνάβαλος κάηκε νωρίτερα! Λοιπόν, στο εξής θα ακούτε Α.Ε.Κ και θα παίρνετε μαζί σας και το… κομπιουτεράκι. Για να μετράτε! Γιατί όλα ΕΔΩ πληρώνονται ποδοσφαιρικοί κανάγιες! 

✓ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΙΛΙΑ ΜΑΤΙΑ Α.Ε.Κ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ! Καταιγιστική η Ομάδα έκλεψε την παράσταση με την εξαιρετική της απόδοση εκεί που όλα πρέπει να κρίνονται: στα γήπεδα! Αξίζουν συγχαρητήρια : κατ’ αρχάς σε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες της Α.Ε.Κ που στάθηκαν αντάξιοι της βαρύτιμης φανέλας καταθέτοντας τις καλύτερες αγωνιστικές τους δυνάμεις μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον Προπονητή μας Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του που με εμπιστοσύνη, ισότητα, αξιοκρατία κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα τόσο αξιόμαχο ποδοσφαιρικό ΣΥΝΟΛΟ που αποτελεί φόβο και τρόμο για κάθε αντίπαλο. Συγχαρητήρια στο Δημήτρη Μελισσανίδη που ως δημιουργός του Γηπέδου κι άξιος καπετάνιος οδηγεί την Α.Ε.Κ σε θριαμβευτικές πλεύσεις. Συγχαρητήρια στον Κόσμο μας που αποτελεί την ψυχή και το δωδέκατο παίκτη της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα κατακτήσουμε το όνειρο!

✓ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ έζησε ο λαός της Α.Ε.Κ το βράδυ της Πέμπτης τόσο μέσα στο Γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας που μετατράπηκε σε αληθινό καμίνι πάθους, ενθουσιασμού και δύναμης ωθώντας την Ομάδα στη Νίκη και μάλιστα με το πρώτο γκολ να έρχεται στο τρίτο λεπτό (!) όσο και μετά τον αγώνα εκεί στους δρόμους της προσφυγομάνας συνοικίας όπου ένα ανθρώπινο ποτάμι πανηγύριζε με συνθήματα, ύμνους και τραγούδια τη μεγάλη νίκη! Ο λαός της Α.Ε.Κ, που βίωσε τόσες περιπέτειες εξαιτίας όλων εκείνων των ψευτοσωτήρων του αμαρτωλού παρελθόντος που τον πλήγωσαν βάναυσα, άξιζε και αξίζει όλο αυτό το μεθύσι της χαράς που μόλις άρχισε και που θα κρατήσει πια για χρόνια!

✓ΑΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΑΝΤΕΣ!  Οι θλιβερές εποχές του μισητού και απρόσωπου “νταχάου” (οακα) όπου ερχόντουσαν διάφοροι τσαρλατάνοι και έκαναν βόλτες τελείωσαν! Η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι ανηφόρα δίχως επιστροφή! Για όλους τους. Οι παλιοί λογαριασμοί θα εξοφληθούν μέχρι τελευταίας δεκάρας. Δίχως εκπτώσεις και χωρίς… έλεος! Τελεία και παύλα!

✓ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ! Τα… εύκολα πέρασαν, αφού τον Ολυμπια.κούλη τον συντρίψαμε με συνοπτικές διαδικασίες. Τώρα έρχονται τα δύσκολα, όπερ σημαίνει ότι τη Δευτέρα υποδεχόμαστε τον Κομποτιακό, εεεε συγνώμη, τον Λεβαδειακό θέλαμε να πούμε. Άλλα “μπουμπούκια” κι αυτά! Πάμε λοιπόν, με 32.000 κόσμο και πολλά γκολ, για να προσθέσουμε άλλη μία χρήσιμη νίκη στην πορεία προς την κατάκτηση του Τίτλου! Όλοι στο Ναό…

✓ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ οι ελεεινές ανακοινώσεις του λιμανιού που ανέδυαν σε κάθε σημείο τους τη δυσοσμία του ψέμματος και της πλήρους παραχάραξης της αλήθειας. Πραγματικά απαιτεί τεράστιο θράσος να μιλούν οι νεκροθάφτες του βασιλιά των σπορ, για σχοινί μέσα στο σπίτι του κρεμασμένου. Αυτοί που τολμούν να το παίζουν τάχα “άσπιλοι” (!!!!!) είναι οι μεγαλύτεροι “δήμιοι” του αθλήματος και ο “κρεμασμένος” δεν είναι άλλος από το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο που άπειρες φορές το έχουν οδηγήσει μακελεμένο εμπρός στο ικρίωμα. Αλλά δεν θα περάσουν τα ύπουλα σχέδιά τους. Ούτε αυτών ούτε των συνεταίρων τους. Η Α.Ε.Κ είναι εδώ, δυνατή και αποφασισμένη να τους πολεμήσει μέχρι τέλους!

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ! Κι εκεί ακόμη έχουν ορισμένες στοιχειώδεις προδιαγραφές και κάποιους βασικούς κανόνες που εφαρμόζονται στα γήπεδά τους και προσπαθούν να τους σέβονται. Εδώ στο ένδοξο Ελλαδιστάν καθένας κάνει ότι γουστάρει κι ότι του… καπνίσει. Και όχι μόνο αυτό αλλά από πάνω ζητάει και τα ρέστα και το παίζει βαριά “αδικημένος” όταν αποκαλύπτεται η παραβατικότητά του. Οποιαδήποτε σχέση με την ομαδούλα του Περιστερίου είναι εντελώς… συμπτωματική!

✓ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ… Επειδή τα δοκάρια δεν ψηλώνουν από μόνα τους θα σας προτείναμε τα εξής: α) να τα ποτίζετε καθ’ εκάστην για να μεγαλώσουν β) να τους ρίχνετε ολίγον λίπασμα πριν από κάθε ματς! Αν παρόλα αυτά δεν έχετε αποτέλεσμα, τότε φωνάξτε τον ατρόμητο σκαφτιά το Φανούρη με το κομπρεσέρ του για να τα… ξεκαλουπώσει! Κι ύστερα αντί για δοκάρια βάλτε κοτρώνες τη μία πάνω στην άλλη, ξερολιθιά! Δεν χάλασε δα κι ο κόσμος.

✓ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Η Α.Ε.Κ ; Το αυτονόητο : να  αγωνιστεί για το πρωτάθλημα σε κανονικό γήπεδο κι όχι σε χωράφι που το όργωσαν βόδια! Σε γήπεδο που να τηρεί τους κανονισμούς και να είναι ασφαλές για τους ποδοσφαιριστές. Όπως εμείς  πληρούμε τις παραπάνω προϋποθέσεις στο δικό μας γήπεδο, έτσι όφειλαν να κάνουν κι αυτοί. Μάλιστα η Α.Ε.Κ το αιτήθηκε ΕΓΚΑΙΡΩΣ και ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο αγώνας και όχι εκ των υστέρων κι ανάλογα με το αποτέλεσμα του ματς. Οπότε καταρρέει η παπάτζα των αστήρικτων κατηγοριών που πρόστυχα πάνε να μας προσάψουν οι αντίπαλοί μας. Τώρα αν κάποιοι (που συν τοις άλλοις έχουν βγάλει ανά καιρούς ανείπωτο μένος κατά της Α.Ε.Κ) νομίζουν ότι εν έτει 2023 θα συμπεριφέρονται… τριτοκοσμικά, και σαν να μην τρέχει και τιποτα, γελάστηκαν. Ανοχή τέλος για τον κάθε “πικραμένο”. Στην τελική ας πάνε στους… παραθαλάσσιους φίλους τους να κλαφτούν.

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

 

* CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Ρε δεν πα να… ενωθείτε όλοι σας, κόκκινοι, πράσινοι, μαύροι, ούτως ή άλλως “ούνα φάτσα ούνα ράτσα” είσαστε. Όλοι σας και μόνοι μας – και θ’ ακούτε Α.Ε.Κ και θα τρέμετε.

* Δεν ερχόμαστε. ΗΡΘΑΜΕ! Αν δεν το καταλάβατε η αληθινή Α.Ε.Κ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ και μοιράζει… (μπιπ)!

* Ρεσιτάλ έδωσε την Πέμπτη και η πειρατική κερκίδα στο Ναό. Όλοι μας εκεί, δυναμικά και χωρίς απουσίες, με φοβερό παλμό, πάθος, ψυχή, ατέλειωτο τραγούδι και πολλές πειρατικές σημαίες που μοιράστηκαν πριν από το ματς, κάναμε και από την πλευρά μας το καθήκον μας για την ΑΕΚΑΡΑ μας!

* Μια γροθιά όλοι : παλιότεροι, παλιοί, νέοι και νεότεροι, συνεχίζουμε με πλώρη το όνειρο!

* Στο μεγάλο γκάλοπ που διεξήχθη μεταξύ των Πειρατών του Ονείρου με ερώτημα “ποιο ήταν το καλύτερο γκολ της Α.Ε.Κ στο ντέρμπι με τον οσφπ”, η απάντηση ήταν με 99%… το δεύτερο!!!

* Ο καλύτερος παίχτης του οσφπ ήταν ο Κόρακας. Αλλά κι αυτόν τον κερδίσαμε!

* Αγγελία αθηναϊκής ΚΑΕ : ζητούνται άμεσα πατωματζήδες, ξυλουργοί, λουστραδόροι για το παρκέ γηπέδου μπάσκετ, καθώς και μανταρίστριες για το δίχτυ, διότι η μια μπασκέτα ήταν στο 1.60 και δεν… το ‘χαμε προσέξει, οπότε κατεβάσαμε το παρκέ από τη μια πλευρά ίσαμε μισό μέτρο. Σπεύσατε εγκαίρως, σε μια ώρα ξεκινάει ο αγώνας!

* Έρχονται Απόκριες και τα κοκκινοπράσινα καρναβάλια βγήκαν περαντζάδα σε χαζοκάναλα και βλακοφυλλάδες. Παρέλαση γελοιότητας από τα συνεταιράκια ως είθισται τελευταίως!

* Ο τίγρης σάς… “ειδοποίησε”! Λάβατε ήδη το πρώτο μήνυμα! Έπεται και συνέχεια!

* Ότι λέγαμε οι Πειρατές τόσα χρόνια, για όσα φωνάζαμε και αγωνιζόμασταν κόντρα σε “θεούς και δαίμονες” επιβεβαιώνονται καθημερινά με μαθηματική ακρίβεια. Κι αυτό μας το αναγνωρίζουν χιλιάδες ενωσίτες που μας συγκινούν με τα καλά τους λόγια για το Club μας όσον αφορά τις μεγάλες μάχες που δώσαμε εκείνα τα δίσεκτα χρόνια. Αδέρφια, απλά πράξαμε ότι έπρεπε για την Α.Ε.Κ, αυτό που πρόσταζε η συνείδησή μας.

* Ρε παιδιά εκεί στο Περιστέρι, δεν χρειαζόταν να μπείτε σε τόση φασαρία και να σκάβετε το γήπεδο. Θα μπορούσατε να κοντύνετε 6-7 πόντους τα πόδια του τερματοφύλακα και να ‘ρθει στα ίσα του το πράμα.

* Στο δε λιμάνι ξεκίνησαν κι εκεί εκσκαφές : αρχικά με το ξήλωμα του προπονητή τους. Άντε και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

*  “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της χειμερινής ζακέτας του Club μας! Πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο που πραγματικά ενθουσιάζει τα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε με το Club στο γνωστό τηλέφωνο.

* Τεχνίτης μάστορας “ο Προκρούστης”.  Αναλαμβάνω τέντωμα και ύψωμα δοκαριών. Διαθέτω αλφαδολάστιχο. Μόνο σοβαρές προτάσεις στον κ. Γάντζο.

* Σκόραραν τα… τσιμέντα στο 3ο λεπτό! Ρεκοράκι στο Ναό και μάλιστα με το “θρήνο”. Την επόμενη στο 30 (δευτερόλεπτο)!

* “Μαρκήσιε”, καλλιτέχνη, ξεκίνα το Έργο Τέχνης λέμεεεε. Αργείς!

* Διάσημο έγινε στα μήκη και τα πλάτη της γης το αγροτικό Περιστέρι με τους… κασμάδες του. Γελάει ολόκληρη η… Αφρική με τα χάλια τους!

* Ρε παιδιά με τον “ΟΔΥΣΣΕΑ” τι γίνεται; Μας ανησυχεί η παρατεταμένη απουσία του.

* Βιβή, αγαπημένη φίλη μας πειρατίνα, καταλαβαίνουμε πόσο πικρές ήταν για σένα αυτές οι μέρες. Όμως τα δύσκολα ας μας χαλυβδώνουν, κι ας μας κάνουν σοφότερους και δυνατότερους. Κράτα τις πολύτιμες μνήμες ως οδηγό και προχώρα με σθένος όπως θα ήθελε και ο πατέρας σου. Με αγάπη, τα αδέρφια σου.

*  Έγινε τελικά Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια; Τάμπα, τούμπα, κολοτούμπα! Θα τρώτε κράξιμο μέχρι να… ισιώσετε!

* Τον εχθρό τον ξέρεις, τον έχεις απέναντί σου ξεκάθαρα. Οι δούρειοι ίπποι, όμως, είναι σχεδόν πάντοτε αθέατοι, ύπουλοι, άρα και πιο επικινδυνοι.

* Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του φυσιοδίφη Πειρατή Μπίλαρου από τη Νίκαια, βρέθηκαν ποντίκια κάτω από τα δοκάρια στο Περιστέρι. Ειδικά ποντίκια όμως. Που τρώνε σίδερα και κονταίνουν δοκάρια. Ποντίκια Κουταλιανοί. Οπότε όλα πλέον εξηγούνται!

* Μάτωσε η καρδιά μας με τις εικόνες της βιβλικής καταστροφής εξαιτίας του φονικού σεισμού στη γειτονική χώρα. Χιλιάδες οι νεκροί, ανείπωτος ο πόνος! Στήριξη και αλληλεγγύη στους απλούς ανθρώπους στην Τουρκία, στο Κουρδιστάν, στη Συρία και όπου αλλού υποφέρει ο κόσμος. Οι λαοί δεν έχουν να κάνουν με τα βρώμικα παιχνίδια κυριαρχίας των απανταχού εξουσιαστών.

* Α.Ε.Κ σημαίνει Ανθρωπιά!

*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ