ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αμφίβολος ο Ιβανούσετς για το ματς με την ΑΕΚ

Κροατικό Μέσο υποστηρίζει πως ο Λούκα Ιβανούσετς είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportcom.hr», ο κορυφαίος παίκτης της κροατικής ομάδας είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση στην “Αγιά Σοφιά”, με τον προπονητή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ν’ αναφέρει μετά τον αγώνα με την Γκόριτσα: «Εξαρτόμαστε πολύ από τον Λούκα Ιβανούσετς και σίγουρα θα μας λείψει πολύ. Αυτός και μερικοί άλλοι παίκτες. Είμαστε πολύ πιο επικίνδυνοι όταν είναι εκεί», είπε, χαρακτηριστικά, με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας να αναφέρει:

«Ο προπονητής της Ντιναμό ανακοίνωσε τη βέβαιη αποχώρηση του καλύτερου παίκτη. Στην αρχή της σεζόν, η Ντιναμό έμεινε χωρίς άλλους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα και θα παραταχθεί χωρίς τον Λούκα Ιβανούσετς στις σημαντικές αναμετρήσεις του Champions League», τονίζει το κροατικό Μέσο για τον 24χρονο εξτρέμ.

Ο Ιβανούσετς που πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο ματς με την Αστάνα (4-0) στο Ζάγκρεμπ, έχει 12.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία στο transfermarkt και την περσινή σεζόν μέτρησε 13 γκολ και πέντε ασίστ σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.