AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Βίντα η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, ανοιχτό… παράθυρο για Πόνσε

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε την ευρωπαϊκή της λίστα για τα δύο παιχνίδι με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σε αυτήν βρίσκεται ο Ντομαγκόι Βίντα, ενώ ανοιχτό… παράθυρο υπάρχει για τον Εζεκιέλ Πόνσε εφόσον ολοκληρωθεί αύριο και επίσημα η μεταγραφή του.

Συγκεκριμένα, ο Βίντα ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα που αποκόμισε στο πρώτο λεπτό στο φιλικό με την Τράμπζονσπορ. Παραμένει αμφίβολος για το πρώτο ματς με τους Κροάτες, την Τρίτη (8/8, 21:45) στην “Αγιά Σοφιά”, ωστόσο περισσότερα θα ξεκαθαριστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σε ό, τι αφορά τη σπουδαία επικείμενη επιστροφή του Εσεκιέλ Πόνσε, ο 26χρονος φορ δεν μπόρεσε τελικά να δηλωθεί στη λίστα. Παρόλα αυτά, θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τους Κροάτες -φυσικά μετά και από τη συμφωνία του Ματίας Αλμέιδα- εάν ολοκληρωθεί εγκαίρως η μεταγραφή και απλώς ο «δικέφαλος» θα… χρεωθεί μία αλλαγή, από τις δύο που έχει δικαίωμα να κάνει στη λίστα παραμονή του πρώτου αγώνα.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξαν εκπλήξεις στα ονόματα της 25μελούς λίστας, βάσει και των περιορισμών που ισχύουν για 17 ξένους (κοινοτικούς ή μη), τέσσερις γηγενείς της ίδιας της ΑΕΚ και ισάριθμους γηγενείς προερχόμενους από άλλους ελληνικούς συλλόγους.

Έτσι, εκτός έμειναν οι τραυματίες Αραούχο και Φερνάντες, οι Ραντόνια και Πήλιος καθώς και οι νεαροί νεαποκτηθείς Ρόκσον και Λαμαράνα.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Γκίνης, Σιντιμπέ, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Μαχαίρας, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Ζίνι.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ ανά κατηγορίες:

Ξένοι (κοινοτικοί ή μη): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Ζίνι.

Γηγενείς από άλλους ελληνικούς συλλόγους: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος.

Γηγενείς από ΑΕΚ: Θεοχάρης, Γκίνης, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας.