AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανύπαρκτο κράτος, ανίκανη αστυνομία με Κροάτες φασίστες να ταξιδεύουν 1500 χλμ για να δολοφονήσουν

Η φράση “από τύχη ζούμε” ταιριάζει γάντι στην περίσταση. Βέβαια δεν ζούμε όλοι. Διότι εκεί που μπορεί να πίνεις τον καφέ σου ανυποψίαστος μπορεί ναζί Κροάτες να ταξιδέψουν από τη χώρα τους, να περάσουν ανενόχλητοι τα ελληνικά σύνορα, να συναντηθούν με άλλους ναζί οπαδούς του Παναθηναϊκού, να μπουν με μαδέρια και καδρόνια στον ΗΣΑΠ, να κατέβουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και κανείς να μην τους πάρει χαμπάρι. Κι όλα αυτά στις 11 το βράδυ της Δευτέρας στις 7 Αυγούστου του 2023.

Κροάτες ναζί λοιπόν ταξίδεψαν περίπου 1500 χιλιόμετρα, για την ακρίβεια 1474 οδικώς (!!!) χωρίς να τους γίνει έλεγχος από την αστυνομία σε κανένα σημείο της πορείας τους. Ανενόχλητοι, έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και, μαζί με Έλληνες ναζί του Παναθηναϊκού, προκάλεσαν απίστευτα επεισόδια, που είχαν ως, τραγικό, αποτέλεσμα τον θάνατο ενός φίλου της ΑΕΚ.

Για μια ακόμη φορά η ΕΛ.ΑΣ. δεν έκανε τίποτα και άφησε τα πάντα στο έλεος του Θεού. Δείγμα πως ζούμε σε ένα ανύπαρκτο κράτος με μια ανίκανη αστυνομία χωρίς κανείς να μπορεί από εμάς να ξέρει τι θα του ξημερώσει.