AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για το “μπαμ” με Ροδόλφο Πισάρο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή και το όνομα του Ροδόλφο Πιζάρο όχι μόνο έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων αλλά το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων φαίνεται να είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Το όνομα του 29χρονου μεσοεπιθετικού από το Μεξικό είχε γραφτεί και στο παρελθόν όχι όμως για την Ένωση, αλλά για τον Παναθηναϊκό. Η περίπτωσή του όμως δεν προχώρησε.

Τώρα ο Ματίας Αλμέιδα πιστεύει πως ήρθε η στιγμή να κάνει το “μπαμ” με την απόκτηση του Πιζάρο ο οποίος θα βοηθήσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από το πέρασμά τους από την Τσίβας. Ο Πιζάρο ήταν ο “εγκέφαλος” της Τσίβας όταν ο «Πελάδο» οδήγησε την ομάδα το 2017 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς του Δικεφάλου ζήτησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα στη θέση “10”, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα αν του ζητηθεί με τον ισχυρό άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ να μην του χαλάει χατίρι. Ο Πιζάρο θέλει να αποχωρήσει από την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ντεπορτίβο Γουαδαλαχάρα, Μοντερέι και Πατσούκα.

Άμεσα μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν και εξελίξεις με την ΑΕΚ να έχει μπει δυνατά για την απόκτησή του.