AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τελευταίο παιχνίδι με Λοκομοτίβ για την ΑΕΚ στο ράγκμπι

Έτοιμη για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν είναι η ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΚ που υποδέχεται το Σάββατο (08/07, 20:00) τη Λοκομοτίβ για την 5η και τελευταία αγωνιστική της Balkan Super League. Η «Ένωση» θέλει έστω και στην τελευταία παράσταση της χρονιάς να πετύχει την πρώτη της νίκη και να «κλείσει» με θετικό πρόσημο τη διεθνή της παρουσία.

Ο αγώνα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Αγ. Αναργύρων και άπαντες αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου. Η είσοδος στο γήπεδο είναι δωρεάν.

Ο Παναγιώτης Αλεφράγκης δήλωσε στο aek.gr: «Ήρθε η ώρα για το τελευταίο ματς της σεζόν στην έδρα μας. Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, τη Λοκομοτίβ Σόφιας, δίνοντας μας την ευκαιρία να αποδείξουμε πως όλες οι προπονήσεις και ο κόπος μας σε όλη τη σεζόν, άξιζαν για τη στιγμή που έχουμε φτάσει. Με τη βοήθεια του κόσμου αλλά και με την ψυχή που βάζουμε σε κάθε αγώνα μας δίνεται η ευκαιρία να παλεύουμαι καθημερινά για την συνέχεια. Είμαστε έτοιμοι και παθιασμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε και με τη νέα σεζόν. Σε αυτήν την προσπάθεια η πιο σημαντική δύναμη είναι ο κόσμος μας που θελουμε πάντα δίπλα μας και ελπίζουμε στη στήριξη του, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί σαν μια αγκαλιά μια νίκη για την ΑΕΚ».