AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πινέδα μίλησε στον Πισάρο για την ΑΕΚ και του είπε… “έλα και δεν θα χάσεις”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ορμπελίν Πινέδα στον Ροδόλφο Πισάρο για να τον… ψήσει να έρθει στην ΑΕΚ. Και τα κατάφερε.

Ο χαφ του Δικεφάλου του θύμισε το δέσιμο που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα όταν εκείνος ήταν στην Τσίβας το 2017, του ανέφερε πράγματα για την ΑΕΚ, την ιστορία της, το γήπεδο αλλά φυσικά και την τρέλα του κόσμου με το πάρτι που στήνεται κάθε φορά στην “Αγιά Σοφιά”. Ουσιαστικά του είπε “έλα και δεν θα χάσεις”. Κι ο 29χρονος μέσος ετοιμάζεται βαλίτσες για να ταξιδέψει στην Ελλάδα ώστε την επόμενη εβδομάδα να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο “Τζόκερ” όπως είναι το παρατσούκλο του Πισάρο είχε ακόμα έξι μήνες στο συμβόλαιό του με την Ίντερ Μαϊάμι ωστόσο η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ άλλαξε τα δεδομένα, καθώς ο σύλλογος του MLS πρέπει να αποδεσμεύσει παίκτες μετά τη μεταγραφή του πρώην αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού υπάρχει πρόβλημα με το salary cap.

«Είναι δύσκολο να μην συμπεριλαμβάνεσαι στα σχέδια. Δεν ήξερα, επειδή έχω συμβόλαιο, ότι θα μπορούσε να αλλάξει η κατάσταση. Είναι λίγο περίεργο. Έχει συμβεί ήδη σε πολλούς συναδέλφους τη μια μέρα να είναι εκεί και την άλλη να μην είναι, νομίζω ότι είναι η μόνη Λίγκα στον κόσμο που το κάνει αυτό. Ναι, είναι περίεργο, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες και πρέπει να τους τηρείς», τόνισε ο Πιζάρο μόλις επισημοποιήθηκε η αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Ένας από τους περισσότερους ενδιαφερόμενους για τις υπηρεσίες του Πισάρο ήταν οι LA Galaxy, όπου θα θεωρούνταν ότι θα έδινε στον Ρικάρντ Πουτς ένα rotation στη μεσαία γραμμή, ωστόσο, δεν υπήρξε σοβαρή προσέγγιση.

Ο 29χρονος Μεξικανός έχει ακουστεί και για πολλές ομάδες στη Liga MX , δεδομένης της ιδιότητάς του ως ελεύθερος, ωστόσο η προοπτική της ΑΕΚ και το γεγονός ότι έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League κέρδισαν τον Πισάρο που ετοιμάζεται να φορέσει το σομπρέρο του και να… μεθύσει τους πιστούς οπαδούς του Δικεφάλου με τεκίλα!