AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ περιμένει τον Πάλμα τον Αύγουστο, αλλά τα διεθνή ΜΜΕ τον στέλνουν στη Γουότφορντ

Έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη πως η ΑΕΚ θα είναι το επόμενο ποδοσφαιρικό σπίτι του Λουίς Πάλμα. Μάλιστα δημοσιεύματα θέλουν τον Ονδουριανό να υπογράφει τον Αύγουστο στην Ένωση ώστε να αγωνιστεί πρώτα στα ευρωπαϊκά ματς τoυ Άρη.

Ωστόσο τα διεθνή ΜΜΕ θέλουν τον εξτρέμ των κίτρινων της Θεσσαλονίκης να συνεχίζει στον εξωτερικό. Τα αγγλικά ΜΜΕ τονίζουν ότι η Γουότφορντ, η οποία συμμετέχει στην Τσάμπιονσιπ, ενδιαφέρεται για τον Πάλμα και συγκεκριμένα τον θέλει με την μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς 5,3 εκατ. ευρώ (4,5 εκατ. λίρες) για το επόμενο καλοκαίρι.

Για τον Πάλμα να θυμίσουμε ότι έχει ποσοστό και η πρώην ομάδα τους στην Ονδούρα, η Βίντα. Ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου Λουίς Κρουζ, μάλιστα, τόνισε ότι ο Λουίς Πάλμα δεδομένα θ’ αποχωρήσει από τον Άρη.

Σε συνέντευξή του στην «El Heraldo», ο Κρουζ είπε: «Γνωρίζουμε ότι έκανε μια θεαματική χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους, στο τέλος θα πρέπει να πάρει την απόφαση που ταιριάζει καλύτερα στο μέλλον του Λουίς. Όταν μιλάμε, πάντα τον συμβουλεύω. Θέλω ό,τι καλύτερο για την καριέρα του, νιώθω περήφανος που τον βλέπω να πετυχαίνει, νομίζω ότι το οικονομικό δεν είναι αυτό που θα παίξει ρόλο. Σε κάθε περίπτωση, ξέρουμε ότι όλα είναι έτοιμα για να φύγει ο Λουίς, είναι απλά το θέμα είναι να δούμε ποια είναι η καλύτερη πρόταση και τι είναι καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν προσφορές , στο τέλος πρέπει ο Λουίς να αποφασίσει πού θέλει να πάει, εκεί που θα νιώθει άνετα. Είναι σπουδαίος παίκτης κι ελπίζουμε ότι αυτό που ακολουθεί θα είναι το καλύτερο για αυτόν και την οικογένειά του».

Σ’ ερώτηση για το τι συνέβη με τον παίκτη και την μη κλήση του στην εθνική ο ομάδα, ο Κρουζ δήλωσε: «Ο Λουίς είναι ένας ιδιαίτερος τύπος, εμπλέκεται πάντα στον ανταγωνισμό, αλλά δεν ήμουν παρών για να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Τον ρώτησα και μου λέει όχι. Ξέρω ότι ο Λουίς είναι επαγγελματίας, θα δούμε αν θα κληθεί στη συνέχεια κι αν μπορεί να μας φέρει αυτά τα υπέροχα γκολ που βάζει».