AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικαίωση!

Οι πιέσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ από την ώρα που έμαθε πως η ΕΛ.ΑΣ. κάνει τον… ψόφιο κοριό για τη διεξεγωγή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τις πλάτες του Λευτέρη Αυγενάκη έπιασαν τόπο. Η δικαίωση δεν άργησε να έρθει.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, υπήρξε και προς τη Λίγκα και προς το ίδιο το κλαμπ η προφορική διαβεβαίωση ότι δεν θα δοθεί συνέχεια στο αίτημα της αστυνομίας για αναβολή και των δύο αγώνων στο Λεκανοπέδιο.

Από το πρωί η ΑΕΚ είχε πάρει τη σχετική διαβεβαίωση και ενημερώθηκε στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης ότι θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή το παιχνίδι, αφού υπήρξε αναδίπλωση στο θέμα από την πλευρά του υφυπουργείου.

Από την ΑΕΚ τονίζουν πως είχε προηγηθεί ένας μαραθώνιος κύκλος διαβουλεύσεων όλη τη χθεσινή μέρα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να το παίρνει πάνω του και να πιέζει για τη μη αναβολή, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας. Από χθες το βράδυ είχαν πέσει στο τραπέζι και όλα τα σενάρια σε περίπτωση αναβολής. Η ΑΕΚ είχε προτείνει να αλλάξει ώρα το ματς και να γίνει νωρίς, για να διευκολύνει την ΕΛ.ΑΣ και μάλιστα, στην περίπτωση, που, τελικά, δεν θα γινόταν Κυριακή, η ΑΕΚ είχε προτείνει ως ημέρα διεξαγωγής την Τρίτη, κάτι στο οποίο δεν συμφώνησε ο Παναθηναϊκός.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που δόθηκαν προφορικά διαβεβαιώσεις ότι θέμα αναβολής δεν τίθεται ο Δικέφαλος προχωράει κανονικά για τη διοργάνωση του παιχνιδιού την Κυριακή. Στην ΑΕΚ αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι από την αντίδρασή τους μετά το επίσημο αίτημα, που είχε θέσει η αστυνομία και στο οποίο είχε απαντήσει αρνητικά η Λίγκα και όλοι ήταν εν αναμονή της απόφασης Αυγενάκη.

Τέλος από την ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης τονίζεται πως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό χρειάζεται χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, από οργανωμένους και μη, γιατί το πρωτόκολλο έχει αυστηροποιηθεί λόγω των κρουσμάτων και «δεν σκοπεύουμε να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα, όπως και στα προηγούμενα ματς με Άρη και Ολυμπιακό».