AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ ΑΕΚ: Οι μεταγραφές, η ατζέντα από το πάνω ράφι και το νέο Δ.Σ.

Η διοίκηση της μπασκετικής ΑΕΚ έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό καλοκαιρινό παζάρι θέλοντας να φτιάξει μια ομάδα που θα μπει στην τριάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής η Ένωση έχει ανακοινώσει την προσθήκη του Τζόρνταν ΜακΡέι και του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τον Ζοάν Πλάθα και τους ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων να θέλουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από την Ισπανία οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν περιπτώσεις όπως αυτές του Τάιρους ΜακΓκι,  Μπράις Τζόουνς, Τζάστιν Τίλμαν που διέπρεψε πέρσι στο Ισραήλ με την Μακάμπι Χάιφα, αλλά και τους Άλεξ Πέρες, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μεξικό και έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα ερυθρόλευκης απόχρωσης που κάνει λόγο για αλλαγή στα διοικητικά της ΚΑΕ ΑΕΚ και μετακίνησης των μετοχών από τον Μάκη Αγγελόπουλο στον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν ισχύει. Η μόνο αλλαγή που υπάρχει είναι πως ο Αλέξης Αλεξίου παραμένει στο τιμόνι της ΚΑΕ τόσο ως Πρόεδρος όσο και ως Διευθύνων Σύμβουλος της. Κάτι φυσικά που επιβεβαιώνεται και από την απόφαση του Γ.Ε.ΜΗ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

2023-07-07-ΑΠ_2991302-ΔΣ-ΑΕΚ_ΝΕΑ_Κ.Α.Ε._2014