AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ξανά στα «κιτρινόμαυρα» ο Μιχάλης Βέκκος!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Βέκκο. Ο 26χρονος (27/10/1996) περιφερειακός, ύψους 1,75 μ., επιστρέφει στην ανδρική ομάδα Πόλο του Συλλόγου μετά από διετή απουσία, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μιχάλης Βέκκος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ τη σεζόν 2020-21, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην έξοδο της «Ένωσης» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς επίσης και στη συμμετοχή στον Τελικό του F4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟ Χίου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Μιχάλης Βέκκος δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένειά της ΑΕΚ έπειτα από 2 χρονια, σε μια σπουδαία και ιστορική χρόνια καθώς κλείνει 100 χρόνια από την ίδρυση της. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά διότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε βαλει και με σταθερά βήματα να πάμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς».