AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Η Θέλτα έχει στα χέρια της πρόταση από την ΑΕΚ για τον Πινέδα”

Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες για τον Ορμπελίν Πινέδα χωρίς όμως να πει ποιες είναι αυτές.

«Έχουμε λάβει προτάσεις για κάποιους παίκτες. Άλλες μελετώνται και άλλες, που απορρίψαμε. Η αγορά φέτος δεν θα είναι τόσο στάσιμη όσο οι δύο προηγούμενες μεταγραφικές περίοδοι. Σταθερά έχουμε δύο ή τρεις προτάσεις για τον Ρούμπεν Μπλάνκο και τον Ορμπελίν Πινέδα».

Ο ισχυρός άνδρας των Γαλιθιάνων δεν κατονόμασε τις ομάδες, είναι δεδομένο, ωστόσο, πως η ΑΕΚ έχει κάνει την κίνησή της και περιμένει.

Αυτό, λοιπόν, έρχεται, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Θέλτα, να επιβεβαιώσει -επικαλούμενη πηγές μέσα από την ομάδα του Βίγκο- η ιστοσελίδα «Kery News», που ασχολείται με το μεξικανικό ποδόσφαιρο και αρκετά με τον ίδιο τον Πινέδα!

Σε tweet αναφέρει: «Επιβεβαίωση. Υπάρχουν προσφορές για τον Πινέδα στα γραφεία της Θέλτα. Μία απ’ αυτές είναι της ΑΕΚ και προς το παρόν όλες οι προτάσεις παραμένουν σε ανάλυση μέχρι να γίνει γνωστό, αν ο νέος προπονητής της Θέλτα θέλει να έχει ή όχι τον Πινέδα».