AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπέικερ στην ΑΕΚ για να διδάξει μπάσκετ στα παιδιά

Η ΑΕΚ BC, με το βλέμμα στο μέλλον, με σεβασμό απέναντι στη νέα γενιά και κυρίως στους γονείς, που της εμπιστεύονται τα παιδιά τους, με διάθεση προσφοράς στην κοινωνία τού μπάσκετ, φέρνει το ΝΒΑ στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ BC καλωσορίζει τον απόλυτο Skill Development, ??? ?????????? ?????, ????? ?????.

Ο Μπέικερ θα έρθει στη χώρα μας, προκειμένου να διδάξει μπάσκετ στα παιδιά.

To 1st AEK BC Skill Developement Camp, θα διεξαχθεί από 3 έως 7 Ιουλίου 2023, στο «Παλάτι» της «Βασίλισσας», στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Ποιος είναι ο ????? ?????;

Ο Ganon Baker είναι ο απόλυτος Skill Development Coach στον κόσμο. Έχει προπονήσει τον αείμνηστο Κόμπε Μπράιαντ, τους Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κρις Πολ, Ίρβινγκ κι όλους τους μεγάλους αστέρες του ΝΒΑ. Έχει κάνει Camp & Clinic σε 42 χώρες, αποτελεί το Νο1 στο κόσμο στον τομέα του.

Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι η απόλυτη αφοσίωση σ’ αυτό που κάνει. Προπονεί στο ΝΒΑ (τελευταία ήταν στο Training Camp των Suns), έχει αναπτύξει προπονητική δραστηριότητα στην Κίνα (με το Ganon China) και προπονεί με τον ίδιο ζήλο και πάθος δεκάχρονους -ες ,αθλητές-τριες, εφήβους και επαγγελματίες.

Είναι μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, έμπνευσης και κινήτρων. Είναι ένας αληθινός Life Mentor, νιώθοντας ότι μεταφέρει την αγάπη και τη γνώση του για το μπάσκετ και τη ζωή, ως αποστολή.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις, σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, αλλά και άλλες εκπλήξεις.

Όλα τα καμπ του Γκέινον Μπέικερ, σ’ όλο τον κόσμο, ήταν Sold Out και για το λόγο αυτό θα κρατηθεί αυστηρά σειρά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…