AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού

Το παιχνίδι με τον Άρη ανήκει στο παρελθόν. Η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς που την κρατά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Οι κιτρινόμαυροι πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο αυριανό ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ματίας Αλμέιδα τονίζει στους παίκτες του πως παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα τίποτα δεν έχει κριθεί. Όλα είναι ανοιχτά και χρειάζεται προσοχή και διαχείριση.

Μια τέτοια διαχείριση καλείται να κάνει ο Αργεντίνος προπονητής στο αυριανό ματς, ετοιμάζοντας αλλαγές. Ο Μουκουντί τέθηκε στη διάθεσή του και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, πιθανότατα με παρτενέρ τον Μήτογλου. Ο Στάνκοβιτς, όπως σε όλα τα ματς Κυπέλλου, θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μοχαμάντι. Δεξιά θα παίξει ο Ρότα, μιας και δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική.

Στη μεσαία γραμμή, ένας εκ των Γιόνσον, Σιμάνσκι θα πάρει ανάσες, με τον Γαλανόπουλο να παίζει βασικός, ενώ οι Πινέδα, Μάνταλος και Φερνάντες θα έχουν πιο δημιουργικό ρόλο. Στην επίθεση θα παίξει ένας εκ των Γκαρσία ή Τσούμπερ, αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστούν και οι δύο, αν ένας εκ των επιθετικών χαφ μείνει εκτός.

Στην ΑΕΚ αγωνιούν για την κατάσταση του Αραούχο, ο οποίος περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής για το χτύπημα στο γόνατο. Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παίξει στο ματς Κυπέλλου, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά η κατάστασή του.