ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ράσταβατς που αρέσει στον Παπαδημητρίου και οι κιτρινόμαυρες φωνές για Γιαννίκη

Αν και είναι πάρα πολύ νωρίς και η ΑΕΚ έχει μπροστά της δύο στόχους, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτή της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα μέσω των πλέι οφ, τα δύο ονόματα που φιγουράρουν δυνατά για τον κιτρινόμαυρο πάγκο ως αντικαταστάτες του Μανόλο Χιμένεθ – εφόσον ο Ισπανός δεν συνεχίσει μετά το τέλος της σεζόν – είναι αυτά του Μίλαν Ράσταβατς και Αργύρη Γιαννίκη.

Ηδη στήνεται πολύ ωραία το έργο από τα ΜΜΕ που θέλουν να ρίξουν τις ευθύνες αλλού και όχι στο Δημήτρη Μελισσανίδη. Η έλευση του Γιάννη Παπαδημητρίου στην ΑΕΚ φέρνει τον Ράσταβατς ψηλά στη λίστα. Οι δυο τους διατηρούν άριστη σχέση από την κοινή τους θητεία στην Ξάνθη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο νυν επικεφαλής της ακαδημίας της Ενωσης και σκάουτερ της ανδρικής ομάδας στις 14 Ιουνίου 2017 δήλωνε: “Πήραμε τον κύριο Ράσταβατς που ήταν το καλύτερο όνομα από ανερχόμενους προπονητές στη Σερβία. Φτιάχνουμε μια νέα ομάδα με τη φιλοσοφία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι”.

Οσον αφορά τον Γιαννίκη, οι φωνές μέσα στην ΑΕΚ είναι πάρα πολλές που τον θέλουν. Αποτελεί μια επιλογή που φημολογείται πως αρέσει στον πιο στενό συνεργάτη του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ.

Ολα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν με το ταμείο που θα κάνει η ΑΕΚ στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν με τον Χιμένεθ στον πάγκο. Και ας διαψεύδει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πως δεν υπάρχει θέμα Μανόλο. Εμείς θα πούμε ότι υπάρχει…