AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη πρωτιάς θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για την ΑΕΚ στο σημερινό (18:00, Cosmote Sport 1) παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η Ένωση έρχεται στην αποψινή αναμέτρηση ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας με 66 βαθμούς (όσους έχει και ο Παναθηναϊκός) και προερχόμενη από δύο συνεχόμενες σημαντικότατες εκτός νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Βόλο.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επιστρέφει στο σπίτι της έχοντας ως στόχο τη νίκη για να… γλυκάνει τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες της “Αγιά Σοφιάς”.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του Σιντιμπέ, Μουκουντί, Άμραμπατ και Φαν Βέερτ, ενώ από την άλλη ο Μήτογλου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.

Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο στο μυαλό του Αλμέιδα, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του σημερινού αγώνα απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Μία από τις σκέψεις του είναι να ξεκινήσει με τους εξής χωρίς όμως να είναι κάτι δεδομένο.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αθανασιάδης με τους Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλα και Χατζισαφί στην άμυνα. Γιόνσον, Σιμάνσκι τα δύο αμυντικά χαφ με τους Ελίασον, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς στην τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Αραούχο στην επίθεση. Βέβαια δεν αποκλείεται να δούμε από την αρχή τον Γκαρσία στην επίθεση, πίσω του τον Αραούχο και αλλαγή προσώπων στη μεσαία γραμμή.