AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και τα σενάρια για την θέση τερματισμού

Η ΑΕΚ υποδέχεται (15:45, ΕΡΤ Sports 1) τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική της Basket League και θέλει μια πειστική εμφάνιση και γιατί όχι και τη νίκη και έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να έχει το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των Play Offs.

Πρώτα από όλα, να πούμε ότι το Περιστέρι υποδέχεται τον βαθμολογικά αδιάφορο Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον επίσης βαθμολογικά αδιάφορο Απόλλωνα στην Πάτρα και ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στο Αλεξάνδρειο τον Άρη, που διεκδικεί την 7η θέση. Το βασικό για να πάρει η ΑΕΚ την 3η θέση, είναι να κερδίσει τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα να ηττηθούν το Περιστέρι και οι ΠΑΟΚ και Προμηθέας. Το ίδιο σενάριο ισχύει αν χάσουν το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ και νικήσει ο Προμηθέας. Ακόμα, υπάρχει μία περίπτωση να πάρει την 4η θέση η ΑΕΚ, προφανώς με νίκη της, επί του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα νίκη του Περιστερίου και ήττα των ΠΑΟΚ και Προμηθέα.

Για την 5η θέση, η ΑΕΚ μπορεί να την πάρει, αν νικήσει τον Ολυμπιακό και κερδίσουν επίσης το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ, αλλά ηττηθεί ο Προμηθέας. Ακριβώς ίδιο σενάριο ισχύει σε περίπτωση που γίνει το αντίθετο με τις δύο τελευταίες ομάδες, δηλαδή να χάσει ο ΠΑΟΚ και να κερδίσει ο Προμηθέας. Επίσης, η ΑΕΚ αν χάσει, θα τερματίσει δεδομένα στην 6η θέση, ό,τι και να γίνει στα άλλα παιχνίδια. Τέλος, υπάρχουν και δύο σενάρια που η ΑΕΚ θα τερματίσει στην 6η θέση, ακόμα και αν νικήσει τον Ολυμπιακό. Αυτό θα συμβεί αν νικήσουν επίσης τα παιχνίδια τους, το Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας. Το ίδιο θα γίνει και σε νίκη ΠΑΟΚ και Προμηθέα και σε ήττα του Περιστερίου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο κόουτς του Δικεφάλου, Ηλίας Καντζούρης δεν έχει προβλήματα με παίκτες, εκτός φυσικά από τη γνωστή απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί για τη ρήξη του αχίλλειου.

Τα εισιτήρια του αγώνα:

Σήμερα από νωρίς το μεσημέρι και συγκεκριμένα από τις 13:30, θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου της ΑΕΚ στα Λιόσια, για τα εισιτήρια για το ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τα οποία συνεχίζουν να διατίθενται και ηλεκτρονικά. Οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και τον τρόπο διάθεσής τους, έχουν ως εξής: «-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Θα διανέμονται εισιτήρια και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στα εκδοτήρια του Olympic Hall, τα οποία θα ανοίξουν στις 13:30.

-Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με μετρητά.

Τιμές εισιτηρίων: 10, 15, 18, 25, 30, 70, 120 ευρώ.

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ: https://bit.ly/3JpFA0u

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 7 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2015)».