AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιόνσον: Μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ, χαρούμενος που βγήκα MVP

Διπλά χαρούμενος ο Γενς Γιόνσον, καθώς νίκησε η ΑΕΚ άνετα τον ΠΑΟΚ αλλά και ο ίδιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτες του αγώνα.

«Είναι πολύ μεγάλη ημέρα για όλη την ομάδα. Όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βγήκα MVP», τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV.

Όσο για την πίεση; «Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού μας η πίεση στον αντίπαλο, ο προπονητής μας ζήτησε να τοι κάνουμε αυτό, το εφαρμόσαμε, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, είχαμε επιτυχία σε αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε οπότε είμαστε χαρούμενοι» τόνισε ο Γιόνσον που εμφανίστηκε καθησυχαστικός όσον αφορά τον τραυματισμό του. «Αύριο θα έχω ένα καλό σουβενίρ, λίγο περισσότερο πόνο αλλά σε γενικές γραμμές αισθάνομαι καλά».

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή, είπε: «Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ντέρμπι, σπουδαίο παιχνίδι, μέχρι τώρα έχουμε παίξει έξι τελικούς, ο επόμενος τελικός είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αμέσως μετά έχουμε ακόμη ένα τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια τα επόμενα παιχνίδια. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι δεν θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι»