AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπρεπε να μπει χειρουργείο ο Γκατσίνοβιτς! Αυτά είναι τα ματς που χάνει!

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πήρε τη δύσκολη απόφαση να μπει στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει το σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ενεργό δράση. Η πραγματικότητα είναι μία: Ο Γκατσίνοβιτς έπρεπε να μπει χειρουργείο. Όσο κι αν εμείς “γκρινιάξαμε”, προβληματιστήκαμε, άλλο τόσο και περισσότερο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ο οποίος πήρε τη δύσκολη αυτή απόφαση τη στιγμή μάλιστα που είναι στα… ντουζένια του.

Η απουσία του Σέρβου χαφ από τα γήπεδα υπολογίζεται σε περίπου 4-5 εβδομάδες, αφού πρόσφατο είναι το παράδειγμα του Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος για ανάλογο πρόβλημα χειρουργήθηκε στις 10 Νοεμβρίου και χθες επανήλθε σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης, με πιθανή την παρουσία του στην αποστολή ακόμη και στον αγώνα με τη Λαμία την Τετάρτη.

Ο Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ έχει βρει τον εαυτό του. Ζει την κάθε στιγμή. Το ευχαριστιέται και με το παραπάνω. Κάθε γκολ το πανηγυρίζει αγκαλιά με τους φίλους της ομάδας. Αναγκάζεται όμως να χάσει σημαντικά παιχνίδια και ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να βρει τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει. Ο “Γκάτσι” θα απουσιάσει σίγουρα από τα ματς με Λαμία εντός (21/12), Βόλο εκτός (28/12), ΠΑΣ εκτός (3/1), Παναθηναϊκό εντός (8/1), Παναιτωλικό εντός (18/1) και Ιωνικό εκτός (22/1), ενώ στο όριο είναι για να επιστρέψει για το ματς με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 Ιανουαρίου.

Ακόμα θα χάσει τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Κηφισιά (μικρό το κακό), που δεν έχει οριστεί ακόμη αλλά θα γίνει μεταξύ 10 και 12 Ιανουαρίου για τους «16», αλλά και τα δύο ματς των προημιτελικών του θεσμού πιθανότατα με τον Πανσερραϊκό (που είχε νικήσει 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου) στις 17-19 και 24-26 Ιανουαρίου.

Το ευχάριστο είναι πως θα προλάβει να αγωνιστεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κόντρα στην ομάδα που θα προκύψει από τον πολύ πιθανό προημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη, αφού οι αγώνες για την τετράδα θα γίνουν 7-9 Φεβρουαρίου και 28 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου.