ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Λουτσέσκου: Δύσκολη η βραδιά για όλους στον ΠΑΟΚ

Δύσκολη χαρακτήρισε τη βραδιά του ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την ήττα με 4-0 της ομάδας του από την ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη φάση των δυο πρώτων γκολ της ΑΕΚ κι αν έχει εξήγηση με τα απανωτά λάθη των παικτών του;

«Με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε γι’ αυτό. Δεν ήταν υπέρ μας κάποια πράγματα, αλλα δεν θα τα εξηγήσω γιατί μπορεί να μη γίνω κατανοητός. Είναι δύσκολη βραδιά για μας, για το τιμ, για το γκρουπ, για μένα. Πρέπει να ακυρώσουμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάξουμε παρακάτω».

Αν αυτό το 4-0 μπορεί να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού;

«Όπως μέσα σε τρεις εβδομάδες καταφέραμε να «διαλύσουμε» ό,τι χτίζαμε. Έτσι μπορούμε μέσα σε τρεις εβδομάδες να το ξαναχτίσουμε. Είναι θέμα δουλειάς για να το πώς θα κλείσουμε τη σεζόν. Για το αν θα μας επηρεάσει είναι θέμα των δημοσιογράφων. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι ο τελικός».

Για τη μεταβατική σεζόν που έχει πει ότι έχει ο ΠΑΟΚ φέτος κι αν χάνεται το ηθικό πλεονέκτημα όταν είναι πλέον στο -15 από την κορυφή;

«Μπορεί να είμαστε στο -15 τώρα, αλλά πριν τρεις εβδομάδες ήμασταν στην κούρσα του τίτλου, με τον δικό μας τρόπο. Το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα ήταν το κλειδί για την πορεία. Είχαμε ένα σερί 24 αγώνων ως τότε. Ηταν ένα κομβικό σημείο για εμάς. Κι αυτό συνέβη. Χασαμε αυτό το ματς και κλονίστηκε η αυτοπεποίθηση μας και όχι το κίνητρο. Σε εκείνο το σημείο το χάσαμε. Ηταν πολύ σημαντικό χρονικό σημείο για εμάς. Μιλώντας γι’ αυτή τη μεταβατική σεζόν, ξέραμε τι μπορεί να περιμένουμε. Έγιναν λάθη που μας κόστισαν. Όταν μια ομάδα έχει πολλούς νέους μπορεί να… πετάς κάποιες στιγμές, άλλες να είσαι κάτω. Δίνονται εμπειρίες σε κάποιους παίκτες για να αντεπεξέλθουν στις επόμενες στιγμές».