AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εβδομάδα “φωτιά” για την ΑΕΚ!

Τρία παιχνίδια και μάλιστα “φωτιά” καλείται να δώσει μέσα σε μία εβδομάδα η ΑΕΚ. Η αρχή γίνεται την Κυριακή στο Ηράκλειο Κρήτης απέναντι στον ΟΦΗ, μεσοβδόμαδα υπάρχει επίσης το εκτός έδρας εξ αναβολής ματς με τον Ατρόμητο (8/3), ενώ το πρόγραμμα όπως και η κανονική σεζόν του πρωταθλήματος κλείνει την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (12/3) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό σημαίνει πως ο Ματίας Αλμέιδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καλούνται να διαχειριστούν την κατάσταση συν τις απουσίες. Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν υπολογίζει για το ματς απέναντι στους Κρητικούς τους τιμωρημένους Αραούχο και Σιμάνσκι, αλλά και τους τραυματίες Γκαρσία, Μοχαμάντι, Φερνάντες και Μαχαίρα, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Φαν Βέερτ θα μπει στην αποστολή για να βοηθήσει-εφόσον χρειαστεί-για λίγα λεπτά ως αλλαγή. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Τσούμπερ θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Μάνταλος και Ελίασον.

Από τους τραυματίες, Γκαρσία, Μοχαμάντι και Φερνάντες θα χάσουν και τα δύο επόμενα ματς, αλλά εκτιμάται πως θα είναι πανέτοιμοι για την έναρξη των playoffs, ενώ ο Μαχαίρας θα λείψει για 4-6 εβδομάδες. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές, ειδικά σε έναν τόσο απαιτητικό από πλευράς ενέργειας τρόπο παιχνιδιού που έχει εφαρμόσει στην ομάδα του.