AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαβωμένη αλλά έτοιμη να βάλει βάσεις πρόκρισης από σήμερα η ΑΕΚ για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στη γειτονιά της, αυτή της Ριζούπολης από την Κηφισιά και θέλει από σήμερα (21:30) να βάλει βάσεις πρόκρισης για τους “8′ του Κυπέλλου Ελλάδος. Αρκετός θα είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο μετά από καιρό λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω Μουντιάλ.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να βγάλει… λαγούς από το καπέλο του διότι θα παρατάξει μια λαβωμένη ομάδα με πολλές απουσίες. Στην αποστολή τους δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Μοχαμάντι, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ραντόνια, όπως φυσικά και ο Βίντα που βρίσκεται με την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (έχει το προσεχές Σάββατο τον μικρό τελικό). Παράλληλα, ο Φερνάντες έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Γενάρη.

Ως εκ τούτου, ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε αρκετούς παίκτες που υπολογίζονται κυρίως για την ΑΕΚ Β (οι οποίοι βέβαια πραγματοποιούν προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα). Εκτός και οι Γαλανόπουλος και Μαχαίρας, οι οποίοι βέβαια επανεντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Κοσίδης, Χριστόπουλος Ε., Σκόνδρας.

Η πιθανή 11άδα:

Μια πιθανή 11άδα θα μπορούσε να είναι η εξής με σχηματισμό 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί και Σιντιμπέ στην τετράδα της άμυνας. Γκαρσία, Γιόνσον, Πινέδα και Μάνταλος θα είναι οι τέσσερις του χώρου του κέντρου με τους Φαν Βέερτ και Αραούχο να είναι στην επίθεση.